Tillbaka! (Mycket har hänt)

Jag har inte bloggat på över ett halvår men för den sakens skull har inte mitt liv stått still. Tvärtom! Sedan förra gången jag skrev (14 december 2013) har jag bland annat blivit sambo, pluggat röven av mig (och klarat de kurser jag pluggat röven av mig för) samt gjort stora framsteg i min träning. Jag ska berätta lite om detta och börjar med samboskapet.
 
I slutet av november träffade jag min kille, i början av december blev vi tillsammans och i början av februari flyttade vi ihop. Sjukt snabbt allting, jag vet. Men det känns bra och hur är det man brukar säga? Är det lätt är det rätt! Jag trodde aldrig att jag skulle flytta ihop med någon så snabbt, jag har snarare föraktat dem som gjort det. Hur bråttom kan man ha liksom? Det känns i alla fall sjukt bra även om lägenheten är ännu mindre än när jag bodde här själv (han flyttade in till mig) och blir rörig ännu snabbare än tidigare (ingen av oss är särskilt pedant). Jag har alltid älskat att bo själv och var övertygad om att jag skulle göra det ett par år till innan jag stadgade mig men faktum är att jag aldrig vill bo ensam igen. Jag vill bo tillsammans med min kille.
 
Och studierna. Jag har under våren läst Företagsekomomi C, organisation och ledarskap samt Företagsekonomi C, uppsats, vilket båda har varit krävande kurser, speciellt uppsatsen som många gånger fick mig att vilja hoppa av hela jävla civilekonomprogrammet och börja i snabbkassan på ICA typ. Nåja, jag blev godkänd i båda kurser vilket betyder att jag bara har ett år kvar av min utbildning. Sedan ska jag ut i arbetslivet på riktigt. Längtar!
 
Slutligen har, som sagt, träningen gått riktigt bra. I december hade jag ont som fan i ryggen/röven vilket jag sakta men säkert åtgärdade genom att stretcha ofta och träna på låg vikt i böj (och skita helt och hållet i benpress) tills smärtan slutligen gick över. Marklyft körde jag inte alls under den här tiden men nu är jag tillbaka utan att ha ont överhuvudtaget och styrkan har bara ökat. I både knäböj, bänkpress och marklyft. Detta har jag min älskade sambo att tacka för. Min sambo som är en av de bästa i Sverige/världen på styrkelyft och också väldigt duktig på att lägga upp fungerande träningsschema åt andra (mig till exempel). 
 
Nästa vecka är det SM-veckan, vilket är en vecka där SM i mindre sporter hålls, som styrkelyft. Jag och Robin, tillsammans med min familj, kommer att åka ner till Borås på fredag. Robin tävlar på lördag och jag vet inte om jag eller han kommer vara mest nervös. Antagligen jag. Jag håller alla mina tummar och tår för att han vinner och det tycker jag ni också ska göra.
 
 
För ett par helgerna sedan uppe i Dalarna. (Och för er som undrar: Det skiljer ungefär 117 kilo mellan oss.)

RSS 2.0