Zoo!

I torsdags tog Robin med mig på utflykt. Jag hade ingen aning om vart vi skulle men bilen gick mot Eskilstuna och Parken Zoo där vi måste varit det enda paret utan barn. Varför är det bara barnfamiljer på Zoo? Det är väl roligt att kolla på djur fast att man är vuxen? Dagen var jättemysig och jag gillade alla djur utom fiskarna (skitäckliga), getterna (läskiga eftersom de gick lösa) och sköldpaddorna (tråkiga). 
 
Förutom att kolla på djuren åkte jag fritt fall. Visserligen var det "bara" 20 meter högt typ men det räckte för mig som tycker det suger roligt i magen av att åka vanlig hiss. Tyvärr fick inte Robin plats så jag fick åka själv. 
 
Väl hemma åkte vi ner och tränade. Hade bänk som huvudövning och det gick inte bra. Antagligen på grund av att vi gått runt i den 30-gradiga värmen hela dagen och var allmänt matta. Visserligen gick det inte pissdåligt, jag gjorde en 4:a på 55 kg precis som förra gången jag körde på 55, men jag vill ju öka varje pass! Det är dock inte realistiskt, enligt Robin och han kan ju det där. Bad och sedan dusch, charkisar och Orange is the New Black fick avsluta en mycket bra dag. 
 
Robin körde till Eskilstuna. Dels för att jag inte visste att vi skulle dit, dels för att han aldrig åkt med mig för att han inte vågar. 
 
Surikater!
 
Apor! (Dåligt tagen bild, jag vet!)
 
Alpacka (eller vad den hette)!
 
Tiger!
Robin passade på att nätverka.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0