Svett, träning och dejt

Jag vet att jag tjatat om vår varma lägenhet förut men det är FRUKTANSVÄRT och eftersom jag pluggar den här sommaren spenderar jag för mycket tid här inne. Det är så varmt att man svettas konstant och nätterna ska vi inte tala om. Resorb och blöta, kalla handdukar på fossingar är nästan ett måste för att överleva. Det är tur för Robin att han jobbar och får komma bort de flesta dagar eftersom han svettas ännu mer än mig (inte så konstigt men tanke på att han, för det första är kille, och för det andra väger mer än tre gånger så mycket som mig). 
 
Träningen gick väldigt bra förra veckan. Jag fick till mina knäböj bättre än förut och även bryggan i bänken. Mycket roligt! Marklyften går framåt men inte som böjen och bänken. Jag gillar inte mark speciellt mycket. Jag tycker det är knöligt och svårt och är inte speciellt bra i den och om det är något jag inte gillar så är det när jag är dålig på saker. Det jag är dålig på brukar jag undvika men det kan jag inte göra med marklyften. Det är bara att nöta så kanske jag någon gång får upp typ 200 kg (SKOJA!). 
 
I helgen har Robin varit ledig. Jättemysigt att få umgås med varandra två hela dagar. I lördags såg vi på Breaking Bad (det är verkligen en bra serie!) hela förmiddagen, sedan åkte vi och tränade för att avsluta dagen med mer Breaking Bad och charkisar. Igår hade vi städ- och tvättdag. Och så låg vi ute på gräset och solade en kvart eller så. Mer orkade vi inte. Jag blir så otroligt jävla rastlös av att ligga på backen och glo upp i himlen. Om jag lyssnar på pod eller läser en bok kan jag klara en timme men annars är det kört. Hur jag som ung klarade av att pressa i flera timmar är för mig en gåta. Det är tur att jag snabbt får färg och blir okej-brun av relativt korta stunder i solen så att jag slipper se ut som en snögubbe trots att det är juli. Men i och för sig. Hellre snögubbe än Donatella Versace. 
 
På kvällen igår hade vi veckans dejt. Vi har börjat med det, en dejt varje vecka vilket är skitmysigt och ett bra förslag till alla par. I alla fall, Robin hade bokat bord på La Pampa där jag aldrig varit förut men det var asgod mat och bra service. Och världens bästa sällskap såklart. Efter middagen vandrade vi vidare till ett biljardställe jag heller aldrig varit på (jag har aldrig spelat biljard överhuvudtaget). Spelade två omgångar, eller två set, eller vad man nu säger och det blev 1-1. Otroligt nog, eftersom jag var urusel och knappt prickade bollarna. 
 
Bänkpress är det roligaste i träningen. 
 
Charkisar!
 
Att ta en selfie med sin pojkvän när han är 194 cm lång och man själv 154 är svårt, vilket denna bild från gårdagen är ett bevis på. (Och slottet i bakgrunden kom knappt med alls.)
 
Jag och min biljardmin.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0