SM i Borås och Mora

Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag, Robin och min familj iväg till Borås och SM-veckan. Vi bodde i Tollered på Nääs fabriker vilket är ett jättetrevligt hotell med tvåvåningsrum och sjöutsikt. Man kunde både basta och bada och åka båt. Vi gjorde dessvärre inget av detta på grund av tidsbrist. Vi kom dit på fredag kväll och då var det bara att installera sig och gå ner och äta middag för att sedan ta tidig kväll och ladda för SM. Jag behövde väl inte ladda men Robin som skulle tävla dagen efter.
 
Tävlingen på lördag var sedan EXTREMT spännande och jag både svettades och var illamående av nervositet när min fina, älskade kille gjorde sina lyft. Han var och är väldigt duktig men förlorade tyvärr guldet till en före detta dopingavstängd lyftare. Personligen anser jag att det bör vara LIVSTIDSAVSTÄNGNING för personer som dopat sig med hjälp av hormoner men det är bara två år om jag minns det rätt?!
 
Efter tävlingen, som ägde rum i Borås, åkte vi tillbaka till hotellet där vi hade en mysig kväll men middag och drink. Robin var väldigt trött av förklarliga skäl så det blev en ganska tidig kväll på lördagen med.
 
På söndag åkte vi hem till Örebro men jag fick ett infall och följde med mina föräldrar upp till Mora för att förlänga semestern ytterligare ett par dagar.
 
Nu är jag i alla fall hemma i vår kokheta lägenhet i Örebro igen. I dag är det visserligen inte speciellt varmt men både igår och i förrgår var det 38 grader här inne, trots vidöppna fönster och fläkten igång. Jag tycker det är töntigt att klaga på värmen i Sverige eftersom det bara är varmt några dagar per år men det skiter jag i just nu för DET ÄR JOBBIGT ATT BO I EN BASTU! Jag vill ha balkong och pool och kunna doppa huvudet i svalkande vatten när det är som varmast på dagen! Och jag vill bo i hus! Helst med dykavstånd till havet.
 
Jaja, det är snart vinter och då klagar vi på kyla istället. Dessutom kan jag ställa mig i duschen ett tag, i iskallt vatten. Eller just det! Jag klarar ju inte av att duscha kallt, det är för obehagligt! När jag var som sjukast i anorexi duschade jag alltid i isvatten, i typ 30-40 minuter. Bara för att PLÅGA MIG SJÄLV. Sinnessjukt! Det skulle jag som sagt aldrig palla idag. Och på tal om anorexi och tiden jag var sjuk. Jag uppdaterade den andra bloggen igår och även imorse. Så kika in där om ni vill läsa fortsättningen på historien! 
 
Nedervåningen av hotellrummet. 
 
Jag och Robin.
 
Hotellets "gård".
 
Robin som ska knäböja! 
 
Räkor i Mora. Jag ÄLSKAR räkor! Däremot älskar jag inte att skala dem.
 
Sixten badar.
 
Jag badar.
 
Tillbaka i Örebro. VARMT! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0