Kalkstensbrott och militärpress

Igår kom min syster, som varit på semester, hem till Örebro, vilket jag verkligen uppskattar då hon är den bästa vän jag har i den här staden. Jag har, under tiden hon varit borta, vattnat hennes blommor och mot förmodan skött dem riktigt bra (jag har inga"gröna fingrar", växter som kommer in i mitt hem brukar tyvärr, och ganska omgående, dö) och fick därför en present. Jag älskar presenter och blev självklart jätteglad!
 
I samband med att jag fick min present åkte vi ut till Lanna kalkbrott (eller egentligen fick jag presenten i samband med att vi åkte dit, men skitsamma) för att sola och bada. I kalkstensbrottet kan man hoppa från klippor, något som jag gärna gjorde sist jag var där förra sommaren, men inte idag. Jag har blivit så sjukt jävla feg! Eller som jag väljer att se det, min hjärna har utvecklats och jag förstår RISKERNA med att hoppa ifrån branta, höga klippstenar (slå i klippväggen och skrapa upp hela kroppen, slå huvudet i botten och bli förlamad, få hjärtstillestånd av den som dödsångest som ofrivilligt uppstår innan hopp ifrån ett stup, etc.) bättre än vad jag uppenbarligen gjorde för ett år sedan. 
 
Sammafattningsvis var kalkbrottsbesöket mycket lyckat. Sol, bad och inga hopp! Vistelsen resulterade för min del i extrema bikiniränder och lite soleksem. Jag har inte legat i solen mer än en och en halv timme i sommar så detta kom inte som någon överraskning men jag gillar brännan och soleksemen är antagligen borta imorgon. 
 
Efter sol och bad gick jag till gymmet där jag pressade upp min tyngsta militärpress hittills. FAN vad jag fick kämpa men har man besämt sig så går det! Oftast i alla fall. 
 
Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem. Blir en tidig kväll men imorgon åker vi upp till Mora. Längtar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0