Välkommen hösten!

Det har blivit dåligt uppdaterat här den senaste tiden, den andra bloggen har liksom blivit mer prioriterad. Den andra bloggen är förresten inte lösenordsskyddad längre, fritt fram att läsa alltså.
 
Den här veckan har jag börjat springa. Första löppasset var hemskt, skitjobbigt och flåsigt. Det var inte benen som sa stopp dock (tack för det, mina benpass!), det var lungorna. Jag har inte tränat kondition på länge men det går snabbt att jobba upp och igår kändes det mycket, mycket bättre, orkade nästan springa hela sträckan (ca 7 km). Heja!
 
Förutom att springa en del har jag bara ätit godis EN DAG (igår, lördag) den här veckan vilket har resulterat i en mycket mindre svullen kropp och piggare hjärna. Bra gjort av mig!
 
Idag är den den första september och imorgon börjar höstterminen. Ska läsa statistik och juridik. Statistiken kommer inte vara speciellt upphetsande, det vet jag eftersom jag påbörjade den kursen förra hösten (innan jag bestämde mig för att ta en sabbatsår). Juridiken, däremot, den ser jag väldigt mycket fram emot. Ser fram emot statistiken också, visserligen, men enbart för att komma tillbaka till skolan och få plugga. Jag är laddad både för studier och för höst. Jag gillar hösten, jag tycker det är mysigt när det blir mörkt på kvällarna, jag tycker om att powerwalka i dimma på morgon, jag älskar att hösten inte är så jävla kravfylld som sommaren, liksom nu måste jag vara glad för solen skiner. Jag älskar visserligen sommaren också, men hösten har ändå en speciell plats hos mig. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Peter

lycka till /Peter

Svar: Tack! :)
maria

2013-09-01 @ 10:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0