Taggad på ALLT!

TIll skillnad mot förra hösten är skolan verkligen rolig nu, inte för att det är så upphetsande med statistik, men jag tycker det är kul att plugga, få använda hjärnan, lära sig nytt och framför allt veta att jag om två år har en civilekonomexamen som förhoppningsvis ger mig ett bra och välbetalt jobb.
 
Jag kom nyss hem från en powerwalk. Jag powerwalkar varannan dag och springer varannan. Känns lagom. Sedan tränar jag naturligtvis på gymmet. Sex pass i veckan blir det.
 
Igår var det återigen dags för ben. Jag kom till gymmet trött som en idiot, trodde inte jag skulle orka just någonting men det gjorde jag. Försökte till och med slå mitt gamla "rekord" i benpressen men det gick sådär, gjorde en klassisk Maria-fail och orkade inte pressa upp mer än tre reps, sedan låg jag där som en ihoptryckt sprattelgubbe mellan maskin och dyna. Jaja, bara att krypa ur, ta av några kilo och pressa upp skiten till utgångsläge. Efter benpressen blev det typ fem set knäböj, fyra set utfall med fri stång, runt åtta set benspark, fyra set liggande lårcurl, tre set utfall i smith med en fot på bänk och tre set vanliga utfall i smith. Några set vadpress på det och stretch. Jag har redan träningsvärk.
 
Idag är en fullspäckad dag. Lektion i skolan, mer plugg efter det, ett besök på vårdcentralen, mer plugg och sen bröst och axlar på gymmet. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0