Sjuk

Jag var väldigt seg när jag cyklade till gymmet i fredags, ändå fick jag till ett jävligt bra benpass med tempo rätt igenom. Fick till och med frågan om jag var stressad då jag flög från ena övningen till den andra. Nej, svarade jag, jag vill bara hålla pulsen uppe! Efter 5 set kväböj (10 reps på varje), 7 set benpress (8-12 reps), 3 set utfall fri stång (8 reps), 3 set utfall i smith, ena foten på bänk (12 reps), 4 set utfall i smith (10 reps), 5 set benspark (8-15 reps), 4 set liggande lårcurl (8 reps) och 3 set vadpress (15 reps) var jag jävligt svettig och nöjd. Stretchade i några sekunder, svepte en proteindrink och trampade sedan hem. Redan då, efter passet kände jag att halsontet började. 
 
Igår vaknade jag med en igensvullen hals och allmän feberkänsla. Damn, damn, damn! Hoppade morgonens planerade löprunda och tog det lugnt hela dagen. Jag hann ändå ganska mycket. Tvättade en hel veckas tvätt, lagade mat för elva dagar, städade lägenheten och handlade. Allt i slowmotion på grund av bristande ork. Jag somnade redan klockan 21 igår kväll. Det är sjukt hur trött man blir av förkylning.
 
Idag har jag fortfarande ont i halsen, hoppade därför morgoncardion igen. Det är inte värt att bli ännu sjukare bara för ett träningspass. För några år sedan hade jag stuckit ut och sprungit trots förkylning, jag var inte alls smart i det avseendet när jag var yngre. En gång stack jag ut när det var 20 minusgrader, det var jävligt kallt och jag hade hål i vanten, förfrös hela handen. Det är tur att man blir klokare med åren.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0