Bra vecka

Jag har haft en väldigt bra vecka, väldigt bra men också väldigt stressig. En massa nya formler som ska nötas in i huvudet, kurslitteratur som ska läsas, PT/kostrådgivning, min egen träning och alla andra vardagsbestyr som håller en sysselsatt från tidig morgon till kväll. Men jag klagar inte alls! I våras var jag riktigt trött på att ha för lite att göra, då mådde jag inte alls bra. 
 
Igår kväll hade jag och mina trevliga granntjejer drinkkväll. Ett stopp hos var och en av oss, eftersom vi inte har sett varandras lägenheter innan. Skitkul hade vi! Det var en sådan där kväll som ger en energi, trots att det blir sen kväll och en del alkohol. 
 
Idag ska jag ta det piano. Det där med balans mellan jobb och vila är något jag inte är speciellt bra på. När det är mycket kör jag på tills jag ligger i princip ligger, känner mig stressad så fort jag inte gör någon "nytta". Det är inte hållbart i längden, vilket jag fått erfara förr. Det är jävligt viktigt att vila också, därför ger jag mig själv ledigt idag. Jag ska inte ens öppna statistikboken. Jag ska inte träna heller, 6 dagar i veckan räcker. Jag kommer däremot svara på mejl från klienter, det gör jag 7 dagar i veckan. Jag tycker att mina klienter ska få det de betalar för, pepp när det behövs, oavsett om det är lördag eller tisdag.
 
Imorgon kommer ett inlägg om hur man lyckas med sin diet och träning så håll utkik!
 
Chins på Friskis i onsdags.
 
En härlig höstmorgon.
 
Klänningsfredag igår.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0