Måndag!!

Godförmiddag!
 
Det går framåt med sjukdomen, jag har inte haft ont i huvudet sen i fredags kväll, när jag skrev sist. Det är stresshuvudvärk alltså, ingen hjärntumör eller så. Bra för mig! Halsen känner jag av lite hela tiden, men så kan det vara ibland, jag deppar inte ihop för det (förutom i fredags men då var jag jättetrött)!
 
Jag har haft en väldigt bra helg förövrigt. I lördags kväll var jag och Madeleine (min syrris) ut och åt middag och drack drinkar. Sjukt mycket folk för en helgen-före-lön-helg (har folk inte slut på pengar snart?) men hellre det än en folktom bar. Vi är ganska gamla båda två, så det blev ingen sen kväll, men minst lika trevlig för det.
 
Igår på dagen tog jag det väldigt lugnt, diskade lite, städade lite, läste lite deckare, osv. Jag passade på, kan man säga, från och med idag blir det varken lugna vardagar eller lugna helger, från och med idag pluggar jag 200 % (Statistik + Fek)! På kvällen körde jag ett bröst- och tricepspass som gick asbra!! Jag kände mig JÄTTESTARK och om jag hade haft pass i bänken hade jag med all sannolikhet kunnat pressa upp 60 kg, men jag hade ingen pass så jag reppade på 47,5 (x 6) istället. Det är inte starkt egentligen, killar skrattar åt den lilla vikten, men det är faktiskt 91,35 % av min egen vikt och man ska jämföra sig med sig själv! För två år sen tyckte jag bara stången var tung (hahahah!). Efter bänken skuttade jag vidare till hantlarna och hantelpressade tills jag fick blåmärken på höftbenen (jag MÅSTE förbättra min få-upp-hantlarna-teknik!), därefter flyes i cablecrossen, "bänkpress" supersetat med tricepspress i smithen och diverse andra övningar för tricpes och bröst. BRA pass helt enkelt! 
 
Om tre timmar ska jag till skolan på föreläsning. Innan dess ska jag plugga, efter föreläsningen ska jag också plugga. Sen gymmet och BEN!!! Längtar! Ben är de absolut roligaste passen i veckan (tränar ben två gånger, därav pluralform på pass)! Efter det ska jag göra en fettmätning på en klient. Och sen hem, duscha, äta, sova.
 
Japp, nu kör vi måndag!!
 
Arm 2011 - arm 2013. Det är bra att fota sina armar ibland om man tränar (och resten av kroppen givetvis, typ röven och benen). För att se utvecklingen liksom, det är så lätt att bli blind. Ibland tycker jag att jag inte har några muskler alls men så tar jag fram en gammal bild, helst en där jag ser jättespaghettig ut (som den vänstra) och voíla, det ÄR skillnad, jag HAR muskler. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0