Lite bitter

Jag skriver inte här speciellt ofta längre, jag känner att jag varken har tid eller motivation men idag vill jag skriva av mig. Jag är så jävla trött på min kropp nämligen!
 
Det hela började för sex veckor sedan med halsont. Och så kom hostan. Och TRÖTTHETEN. Detta höll i sig i ungefär fyra veckor innan jag blev frisk. I en dag. Sedan kom fanskapet tillbaka.
 
Förra helgen var jag "hemma" i Mora. Hade sett fram emot att åka dit länge eftersom jag inte varit där på ett par månader. Tyvärr blev hela besöket ganska "bortslösat" eftersom jag på lördag morgon vaknade av att jag trodde mitt huvud skulle sprängas, hade sådan helvetes jävla huvudvärk och mådde inte speciellt bra under resten av helgen.  Sedan dess har huvudvärken har kommit och gått lite som det velat.
 
Samtidigt som jag inte är helt frisk måste jag plugga för att få in allt till tentan om tre veckor, nästa vecka börjar jag dessutom plugga 200 % (har ett par PM från en tidigare kurs som ska skrivas parallellt med den kurs jag läser nu). Bitter? Ja, lite smått. Är det någon som har ett supereffektivt sätt att bota förkylning, så säg gärna till! 
 
(Och ja, jag har tränat under min förkylning, med några få undantag, vilket säkert bidrar till att jag aldrig blir bra. Och nej, jag rekkomenderar absolut inte någon annan att träna vid sjukdom.)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0