Jaharåå!

Godmorgon!
 
Jag har blivit fruktansvärt morgontrött, sovit till minst 7 varje dag den här veckan. Brukar man inte bli morgonpiggare ju äldre man blir? På söndag ställer vi i vilket fall om klockan till vintertid, längtar!
 
Träningen fortsätter gå framåt. Igår tränade jag rygg och "råkade" maxa i marklyft, vilket resulterade i ett nytt PB. 221% av mig själv lyfte jag! Målet är att klara 300% (156 kg) någon gång, det vore kul. Inte för att jag tränar för styrkelyft egentligen, jag tränar mest för att bli biff om jag ska vara ärlig, men det är sjukt roligt att lyfta tyngre ibland också!
 
Om två veckor och en dag har jag statistiktenta. Samtidigt som jag ser fram emot det eftersom det innebär att kursen är över, är jag skitnervös över hur det ska gå. Om jag vet vilken formel jag ska använda i en uppgift är det inga problem, då är det bara att tjoffa in siffrorna och räkna, MEN det är etthundrasjuttiotusenetthundrafem formler att hålla reda på. Minst! Aja, jag SKA fixa det!
 
Den andra bloggen har ekat tomt på nya inlägg i drygt en vecka, men det kommer! På lördag får ni läsa fortsättningen för från och med nu är det då den kommer att uppdateras. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0