Det är mycket nu

Att plugga 200 % och dessutom alltid ge minst 500 % på gymmet är tufft. Så tufft att jag både i tisdags och onsdags kväll grät mig till sömns och tyckte väldigt synd om mig själv, och att jag imorse (eller ja, klockan 4) vaknade av hjärtklappning och inte kunde somna om. Det låter värre än det är. Jag gillar att ha fullt upp, jag gör verkligen det, och jag älskar träningen och vill för allt i världen inte bli en sådan där "lagom" människa, en sådan där som är nöjd med att träna två gruppass i veckan. Inte för att det är något fel med det, det är det verkligen inte, men jag ska bli BIFF. Och jag gör inte saker lagom, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.
 
Anyway. Två dagars depp är nu över och nu är det bara PEPP!! Om jag så ska kollapsa i januari när 200 %-plugget är över så ska jag fixa detta. Ni vet den där hashtagen "I can, I will", jomen lite så är mitt liv nu. JAG SKA FIXA DETTA!! Vila får jag göra sedan. 
 
 
 

Jaharåå!

Godmorgon!
 
Jag har blivit fruktansvärt morgontrött, sovit till minst 7 varje dag den här veckan. Brukar man inte bli morgonpiggare ju äldre man blir? På söndag ställer vi i vilket fall om klockan till vintertid, längtar!
 
Träningen fortsätter gå framåt. Igår tränade jag rygg och "råkade" maxa i marklyft, vilket resulterade i ett nytt PB. 221% av mig själv lyfte jag! Målet är att klara 300% (156 kg) någon gång, det vore kul. Inte för att jag tränar för styrkelyft egentligen, jag tränar mest för att bli biff om jag ska vara ärlig, men det är sjukt roligt att lyfta tyngre ibland också!
 
Om två veckor och en dag har jag statistiktenta. Samtidigt som jag ser fram emot det eftersom det innebär att kursen är över, är jag skitnervös över hur det ska gå. Om jag vet vilken formel jag ska använda i en uppgift är det inga problem, då är det bara att tjoffa in siffrorna och räkna, MEN det är etthundrasjuttiotusenetthundrafem formler att hålla reda på. Minst! Aja, jag SKA fixa det!
 
Den andra bloggen har ekat tomt på nya inlägg i drygt en vecka, men det kommer! På lördag får ni läsa fortsättningen för från och med nu är det då den kommer att uppdateras. 

Ben!!

Gårdagens benpass gick sinnesjukt bra, körde slut mig i ALLA övningar. Efteråt var jag så trött att jag glömde skorna på gymmet och helt missade att jag skulle svänga förbi affären på vägen hem. Passet? Ungefär (tappade räkningen) 10 set benspark, 6 set benpress, 3 set utfall i smithen, 4 set knäböj, 4 set utfall fri stång, 3 set utfall med ena foten på bänk och slutligen 4 set lårcurl + drop på sista setet. Och så stretch!
 
Imorse var jag ASHUNGRIG, ni vet sådär att det gör ont i magen, men eftersom jag bestämt att jag skulle ut på pw så tog jag en pw innan jag åt frulle. Nu har jag i alla fall ätit, men är redan hungrig igen. Post-legdayhunger. Sjukt störande. Någon mer som har samma problem efter bendagarna? 
 
Nu ska jag plugga!
 
Jobbat hårt på baksida lår det senaste halvåret och äntligen börjar komma ikapp framsidorna som är mycket "bättre". (OBS! Jag har ingen vit fläck på tajtsen, det är bara spegeln som är smutsig. Måste putsa!)
 
 

Måndag!!

Godförmiddag!
 
Det går framåt med sjukdomen, jag har inte haft ont i huvudet sen i fredags kväll, när jag skrev sist. Det är stresshuvudvärk alltså, ingen hjärntumör eller så. Bra för mig! Halsen känner jag av lite hela tiden, men så kan det vara ibland, jag deppar inte ihop för det (förutom i fredags men då var jag jättetrött)!
 
Jag har haft en väldigt bra helg förövrigt. I lördags kväll var jag och Madeleine (min syrris) ut och åt middag och drack drinkar. Sjukt mycket folk för en helgen-före-lön-helg (har folk inte slut på pengar snart?) men hellre det än en folktom bar. Vi är ganska gamla båda två, så det blev ingen sen kväll, men minst lika trevlig för det.
 
Igår på dagen tog jag det väldigt lugnt, diskade lite, städade lite, läste lite deckare, osv. Jag passade på, kan man säga, från och med idag blir det varken lugna vardagar eller lugna helger, från och med idag pluggar jag 200 % (Statistik + Fek)! På kvällen körde jag ett bröst- och tricepspass som gick asbra!! Jag kände mig JÄTTESTARK och om jag hade haft pass i bänken hade jag med all sannolikhet kunnat pressa upp 60 kg, men jag hade ingen pass så jag reppade på 47,5 (x 6) istället. Det är inte starkt egentligen, killar skrattar åt den lilla vikten, men det är faktiskt 91,35 % av min egen vikt och man ska jämföra sig med sig själv! För två år sen tyckte jag bara stången var tung (hahahah!). Efter bänken skuttade jag vidare till hantlarna och hantelpressade tills jag fick blåmärken på höftbenen (jag MÅSTE förbättra min få-upp-hantlarna-teknik!), därefter flyes i cablecrossen, "bänkpress" supersetat med tricepspress i smithen och diverse andra övningar för tricpes och bröst. BRA pass helt enkelt! 
 
Om tre timmar ska jag till skolan på föreläsning. Innan dess ska jag plugga, efter föreläsningen ska jag också plugga. Sen gymmet och BEN!!! Längtar! Ben är de absolut roligaste passen i veckan (tränar ben två gånger, därav pluralform på pass)! Efter det ska jag göra en fettmätning på en klient. Och sen hem, duscha, äta, sova.
 
Japp, nu kör vi måndag!!
 
Arm 2011 - arm 2013. Det är bra att fota sina armar ibland om man tränar (och resten av kroppen givetvis, typ röven och benen). För att se utvecklingen liksom, det är så lätt att bli blind. Ibland tycker jag att jag inte har några muskler alls men så tar jag fram en gammal bild, helst en där jag ser jättespaghettig ut (som den vänstra) och voíla, det ÄR skillnad, jag HAR muskler. 

Lite bitter

Jag skriver inte här speciellt ofta längre, jag känner att jag varken har tid eller motivation men idag vill jag skriva av mig. Jag är så jävla trött på min kropp nämligen!
 
Det hela började för sex veckor sedan med halsont. Och så kom hostan. Och TRÖTTHETEN. Detta höll i sig i ungefär fyra veckor innan jag blev frisk. I en dag. Sedan kom fanskapet tillbaka.
 
Förra helgen var jag "hemma" i Mora. Hade sett fram emot att åka dit länge eftersom jag inte varit där på ett par månader. Tyvärr blev hela besöket ganska "bortslösat" eftersom jag på lördag morgon vaknade av att jag trodde mitt huvud skulle sprängas, hade sådan helvetes jävla huvudvärk och mådde inte speciellt bra under resten av helgen.  Sedan dess har huvudvärken har kommit och gått lite som det velat.
 
Samtidigt som jag inte är helt frisk måste jag plugga för att få in allt till tentan om tre veckor, nästa vecka börjar jag dessutom plugga 200 % (har ett par PM från en tidigare kurs som ska skrivas parallellt med den kurs jag läser nu). Bitter? Ja, lite smått. Är det någon som har ett supereffektivt sätt att bota förkylning, så säg gärna till! 
 
(Och ja, jag har tränat under min förkylning, med några få undantag, vilket säkert bidrar till att jag aldrig blir bra. Och nej, jag rekkomenderar absolut inte någon annan att träna vid sjukdom.)
 
 
 

RSS 2.0