Bra och dåligt

Vi börjar med det bra. JAG KLARADE STATISTIKTENTAN och är så jävla GLAD över det! Jag ska bränna boken och njuta av att aldrig mer behöva plågas med väntevärde, varians, konfidensintervall och all annan skit som ingår i statistik!!! Eller nu ljög jag, jag ska inte bränna boken, jag ska sälja den! (Någon som vill köpa?)
 
Träningen har varit lite upp och ner de senaste veckorna tyvärr. Antagligen på grund av stressad hjärna och dålig sömn. I lördags fick jag däremot till ett helt okej pass och det var framför allt KUL. Jag har länge velat maxa i knäböj och det gjorde jag under detta pass. Asroligt och rätt tungt. 
 
I tisdags tränade jag bröst, axlar, triceps vilket också gick BRA. På onsdagspasset var jag däremot jävligt seg i kroppen men jag kämpade på ändå och med tanke på dagsformen gjorde jag nog ett par set för tunga marklyft vilket jag ångrade igår, då jag vaknade upp med ryggskott. Jag har ALDRIG haft ont i ryggen, förutom träningsvärk!! Men som sagt, nu har jag det och att träna ben igår gick inte bra. Benpress fick jag hoppa, knäböj gick inte, utfall gick okej men när de flesta övningar man vill köra inte går är det inte roligt.
 
Jag pratade med pappa imorse. Han sa att det var bra att hänga i dörrkarmar när man har ont i ryggen.
 
Jag var genast tvungen att testa men eftersom jag bara är två äpplen hög var en stol för att nå upp nödvändigt. Hursom, jag ställde mig på stolen, greppade tag i dörren med båda händerna och hängde ett par sekunder innan dörren helt oförhappandes började RÖRA SIG, mot stolen tills den åkte omkull av mina flaxande ben och dessutom rev med sig diverse inredning. Till slut insåg jag vad som hände, släppte taget om dörren, hoppade ner och landade på båda fötterna. Med en ännu jobbigare rygg. Det där hoppet var inte bra.
 
 
Om fyra timmar ska jag skriva marknadsföringstenta. Vi får se hur det går, att sitta är det som gör mest ont. Helst skulle jag vilja stå och skriva tentan men då blir säkert folk irriterade och stressade så jag hoppar det.
 
Efter gympasset i lördags var jag sjukt glad. Igår också, då jag fick reda på statistiktentan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0