Ben, bröst, bänkfail

Igår körde jag ben på gymmet och det gick jättebra trots att jag svettades så mycket att stången höll på att glida av axlarna när jag skule göra knäböj/utfall. Det var länge sen jag kände sådan POWER när jag tränade så det blev ett långt pass med många set och reps. Mina ben gör väldigt ont idag. 
 
Idag har jag lunchat med min syster på stan. Cyklade dit i spöregn, blev dyngblöt men det var ändå värt det. Åt på saluhallen som har öppnat här i Örebro. God mat och trevligt att hänga med syrran. Det är vår nya veckotradition, lunch tillsammans varje fredag (fast idag var det torsdag).
 
Ikväll rev jag av ett bröst- och axelpass. Kände mig väldigt stark så jag lade på min maxvikt och gjorde en tvåa (jag har gjort en trea som mest på den vikten) i bänken efter att ha kört 5 set på 5-6 reps på en lägre vikt. Sen ville jag reppa lite efter alla tunga 5:or men tyckte redan efter ett set "lätta" 8:or att jag var för stark för att inte ta till vara på det en dag som denna. Sagt och gjort. Lassade på vikt igen och det gick bra första set (det var visserligen jävligt tungt men jag fick upp stången). Sen gick det inte lika bra. Jag failade ganska rejält utan att ha pass. Hahahahaha! Tur att Amanda kom och räddade mig. Jag har ännu en gång överskattat min egen styrka.
 
Nu ska jag duscha, äta, sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0