Älska mig

I fredags åkte jag och Madeleine ner till Stockholm för att se Alex Schulmans show "Älska mig". På ett bastuhett Maximteatern såg vi showen som var fantastisk och mycket tänkvärd. Jag har alltid gillat Schulmans texter och föreställningen var som att få en hel bok uppläst för sig. Rekommenderar alla att gå och se den! Vi gick på vårens sista föreställning men den kommer tillbaka i höst och då gör han även turné runt om i Sverige.
 
Efter showen mötte vi upp Julia, Jeta och PJ och drack drinkar på ett par ställen innan mina små fossingar protesterade så starkt att vi var tvungna att åka hem. (Note to self: Begränsa antalet pw:s till max två timmar om dagen!) 
 
Igår morse vaknade jag klockan 7 och var alldeles för rastlös för att somna om. Gick upp och ut på en minipromenad för att syrran skulle få sova lite längre. Sen åt vi hotellfrulle. Världens mest överskattade grej kan jag tycka men det var gott, det var det.
 
Nu är jag hemma igen och funderar över varför jag inte bor i Stockholm. Jag ÄLSKAR den staden ju! Men jag vet ju varför jag bor i Örebro och inte där. Jag var nämligen inte smart nog att komma in på civilekonom på Stockholms universitet, det fattades ett par mvg:n tyvärr. Jaja, some day, baby!
 
Idag lider jag av min fruktansvärda pms och vill inte göra någonting alls förutom att lappa till alla jag stör mig på vilket är varenda människa jag stöter på. Jag var på affären förut och kokade inombords av alla skrikiga ungar och pensiönärer som blockerade min väg. Att sedan köerna till kassorna var kilometerlånga fick mig nästan att skrika ut min frustration högt. Men det gjorde jag inte. Jag köade, betalade mina varorna och cyklade hem.
 
Nu ska jag svara på klientmejl och laga matlådor. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha man ser att vi är svettiga eftersom det var så varmt på teatern, lite rödmosiga liksom. Tack för en rolig tripp!

2013-05-20 @ 15:05:15
Postat av: Maria

Haha, ja! Tack själv. Mycket kul!

2013-05-20 @ 17:09:32
URL: http://amarialarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0