Någon mer som har GRAVA pms-problem?

(OBS! Det här är inget jag skriver för att jag vill att ni ska tycka synd om mig.)
 
Ända sedan förra lördagen har jag mått pissdåligt. Jag har haft ångest utan orsak, inte velat göra någonting alls, inte kunnat skratta, börjat gråta helt utan förvarning, osv, osv. Jag har varit världens tråkigaste, mest negativa människa och sådan är jag inte i vanliga fall. Gnällt och skällt och irriterat mig på allt och alla, därför har jag nästan inte umgåtts med någon eller svarat i telefon då det ringt. Jag har mest legat i soffan och sett på Gossip Girl om jag ska vara ärlig och att göra så är VERKLIGEN inte jag. Att jag dessutom inte kan sova, blir tjock och får en fruktansvärd huvudvärk gör det hela ännu värre. 
 
Det sjukaste är att det är såhär varje månad (men den här gången var det extremt. Brukar ADLRIG ligga i soffan som jag gjort nu) men det glömmer jag bort i samma stund jag får mens för då blir jag ju mig själv igen. När jag sedan får PMS fattar jag inte varför jag är så nere.
 
Hursomhelst. Ska man behöva må såhär varje månad? Det måste väl finnas något att göra åt saken? Någon mer tjej med samma problem?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0