Hemma!

Jag tog mig iväg till Arlanda trots mitt sjukdomstillstånd, mötte upp familjen, åt middag och sov för att gå upp nästan-mitt-i- natten och flyga iväg till Gran Canaria för SEMESTER.
 
Vi har haft det superskönt, sol varje dag, bad varje dag, varav ett i svinkalla Atlanten. Alltså, man kan lita på Atlanten, man får ingen överraskning av att ta ett dopp där, alltid lika jävla kallt men det gör inget. Jag är en badkruka även om det är 30 grader varmt i havet. Annat var det när jag var liten, då badade jag tills jag blev ett russin och var bäst i bassängen på att simma snabbt.
 
Jag har även ätit skräp varje dag. Chips (som jag aldrig äter hemma. Gillar det liksom inte men utomlands är det gott. SALT!), choklad (det äter jag däremot hemma), pommes (äter jag heller aldrig hemma), pasta (äter jag heller inte. Har en inbillad glutenintollerans) och vin varje lunch och middag (det dricker jag VERKLIGEN inte varje dag i vanliga fall). Hann även med en festkväll men den räknas inte, dansade typ bort alla kalorier. Lägg till att jag inte tränat alls på två veckor (var ju sjuk innan jag åkte).
 
Resultatet när jag ställde mig på vågen igår var ju kul. Tangerat viktrekord! Men man ska inte stirra sig blind på de där digitalsiffrorna tycker jag, speciellt inte efter en flygresa då i alla fall jag binder väldigt mycket vätska. På vägen ner fick jag inte ens av mig ringen efteråt.
 
Jag har som sagt haft det väldigt bra men nu är det skönt att vara hemma och tillbaka till rutinerna. Har hunnit med en morgon-PW och ska snart tvätta. Sen lite annat fix och ikväll ser jag fram emot ett ryggpass med min favorittränaningsvän Amanda. Henne har jag saknat!
 
Blek som ett spöke första dagen.
 
 
 
Min fina mamma och jag dricker cava.
 
Tådopp i poolen och ett glas rött.
 
Jag och lillsyrris.
 
Stranden.
 
Så här ser formen ut på mitt tangerade viktrekord. Inte mycket tills abs längre.
 
'
Lite brunare sista kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0