Fredaaaaaaag!

Godförmiddag!
 
Gårdagens benpass gick över förväntan, jag klarade inte de vikter jag brukar köra på (vilket jag inte ens försökte) men jag dog inte heller av smärta eller trötthet (bara nästan). Knäböjstekniken blir bättre och bättre och igår kändes det riktigt bra, börjar hitta hur jag ska hålla stången (tätare. Tack för tipset Fredrik!) och hur brett jag ska stå med fossingarna för att kunna gå djupt utan att knäna faller inåt. Utfallen är alltid en historia för sig och de var precis lika grisiga igår som de alltid är och röven blev lika avdomnad som vanligt. Precis som det ska vara! Utfall med rätt teknik bygger rumpa, det är ett som är säkert.
 
Att träna med Amanda är verkligen jättejättebra, vi är ett perfekt team och kompletterar varandra perfekt. Jag älskar att köra tungt och smashar gärna på lite mer vikt än vad jag egentligen klarar av och hon är grym på teknik och kontakt men lite fegare med vikterna. Kombinerar man tunga vikter med korrekt teknik får man extremt bra träning och muskelutveckling vilket jag verkligen känt av sen vi började träna ihop. Win-win! Längtar redan till nästa veckas benpass!
 
Det enda negativa med benpassen är att man efteråt är så förbannat jävla hungrig och det sitter i minst ett dygn. Kroppen bara skriker efter mat och byggstenar till musklerna. I natt vaknade jag klockan 2 med kurrande mage och har inte alls sovit bra. Fyllde på med extra havregryn i morse till frukost i ett försök att få hungern i schack. Gick sådär. Höll mig mätt i drygt en kvart. 2 dl havregryn och 2 ägg, kan man inte få vara ohungrig lite längre då?
 
En annan sak. I söndags skrev jag ju att jag tangerat mitt viktrekord och jag kan berätta att det var precis som jag trodde, att jag samlat på mig väldigt mycket vätska. Jag droppade nämligen 1,5 kg på tre dagar utan att dieta.
 
Idag är det fredag vilket jag längtat efter hela veckan. Ska jobba några timmar innan jag åker och handlar och fyller kylen som ekar tom sånär som på fyra ägg, en Celsius och två Funlightflaskor. Därefter blir det städning (att jag redan städat tre gånger den här veckan syns inte. Det är lika stökigt igen. Ibland kan jag önska mig en släng av en mer pedant personlighet), dusch och matlagning för ikväll får jag besök. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0