Pippi Pelikan

Jag har haft en helt fantastisk helg och gått med ett konstant smile på läpparna.
 
I fredags firade vi Susanne (min lillsyrra) som tog studenten efter fem år på gymnasiet (tösen började frisörinjen, gick där i två år innan hon insåg att det där med att göra inbakade flätor och måla naglarna under lektionstid inte var hennes grej. Så hon fick börja om från scratch. Samhäll samhäll, tre år). Sjukt kul! Jag var avundsjuk, ville också stå på ett flak och skrika och hoppa och vara sådär glad igen! Jag och Madeleine diskuterade vad vi hade gjort annorlunda om vi hade fått ta studenten igen. Vi kom båda fram till att vi skulle ha gått mer ALL IN (läs druckit mer).
 
I lördags firade vi mamma som fyllde år. SJÄLVKLART såg vi även på det vackra prinsessbröllopet. JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR BRÖLLOP och Madeleine var så fin (prinsessan alltså, inte syrran även om syrran också är fin men hon gifte sig inte i helgen)! Chris var inte så fin, han såg mest bakfull ut men det var fint att han höll på att börja grina. Nu missbrukar jag ordet fint, jag vet, men det var FINT.
 
Förövrigt drack jag vin torsdag, fredag, lördag och åt mer carbs, framförallt i sockerform, än jag brukar vilket har resulterat i en väldigt vätsikg form. Igår när jag var på gymmet sa min killkompis att jag såg svullen ut men att det passade mig att vara lite större (eller mer KVINNLIG och KURVIG som han uttryckte det). JOMEN JAG VET ATT JAG ÄR SVULLEN! Framför allt i ansiktet. Jag känner mig som Pippi Pelikan. Även om hon var en av min barndoms favoritfigurer på TV så har hon aldrig varit min stilförebild. Faktiskt. Jaja, jag mår bra och jag är glad, det är huvudsaken. Vätskan försvinner och fettet rinner av när jag börjar äta skräp max två eller tre dagar i veckan istället för varje kväll. Bra så!
 
 
Mamma och jag när vi väntade på Fröken Student (nej, vi valde inte samma nyans av rosa på våra klänningar medvetet. Vi är släktt och tycker om ungefär samma saker. Då kan det bli så).
 
Susanne och Emma. GRATTIS!!
 
Systerfoto. Är vi lika? Nja...
 
Happiness och skrattrynkor.
 
Ryggpose (eller ja, det ser mer ut som en balettpose) efter ett lyckat gympass.

Kommentarer
Postat av: Nina

Var har du hittat den fina rosa klänningen? Kan jag få länk? / gammal klasskompis

Svar: Hej Nina! Kul att höra från dig :) Jag köpte klänningen på Nelly.com men den verkar tyvärr vara utsåld :(
maria

2013-06-17 @ 21:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0