Midsommar och lite annat

Tjo! Länge sedan jag skrev, jag vet. I alla fall, jag har varit i Mora och firat midsommar, haft en vanlig hederlig PMS:depression men är nu tillbaka till både livet och Örebro.
 
Tränat har jag endast gjort två gånger denna vecka men jag ska få till minst tre pass till. I onsdags tränade jag ben tills jag svettade ner både mig själv, golvet och maskinerna på gymmet (jag torkade såklart rent efter mig. Folk som inte torkar av maskinerna efter sig hatar jag. Jag vill inte ligga och benpressa i andras svett! Punkt. När vi ändå är inne på svett, trots att jag satte punkt, folk som LUKTAR svett på gymmet: Vidrigt! Svett luktar inte om man är ren! Så de som LUKTAR svett har antagligen inte duschat på ett några dagar eller också har de gamla otvättade kläder. Vidrigt det med! Punkt på riktigt.). Igår tränade jag bröst och triceps och mage. Förut hatade jag att träna bröst, förstod inte vitsen (jag har väl förfasen egna tuttar! Eller det har jag ju typ inte men i alla fall) och hittade aldrig kontakten, fick mest ont i axlarna. Nu älskar jag att träna bröst. Får pump, kontakt och tycker det är assnyggt med bröstmuskler. I brist på bröd (egna B-kupor) tar man limpa (bröstmuskler), yes!
 
Igår kväll var jag hemma hos Madeleine som bjöd på middag. Det är så skönt att umgås med sin egen syster, man kan vara hur ful man vill (mjukisbyxor, konstig frisyr och inget smink) och man behöver inte prata och låtsas vara glad om man inte är på det humöret. Vi "hänger" mer liksom. Glad att jag har systrar. När (om) jag får barn ska jag ge barnet syskon.
 
Idag ska jag fortsätta projektet STÄDA LÄGENHET som jag påbörjade igår, tvätta kläder, fika med Martin, träna och kanske ta en powerwalk i solen. Om någon undrar.
 
Jordgubbar och prosecco i Mora.
 
Post-midsommarformen (viktrekord).
 
Den goda middagen min syster bjöd på igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0