Helt vanlig söndag

Har haft en väldigt vanlig söndag, tvättat, lagat matlådor, vikt tvätt och slutligen tränat. Rygg och biceps idag!. Det gick riktigt bra förutom att mina ben blev helt förstörda - blåmärken och sår och grejer. Ett litet tips: Kör inte marklyft i för korta brallor! 
 
Imorgon ska jag göra en del ärenden, ringa ett skitläskigt telefonsamtal, träffa en ny klient och på kvällen ska jag träna ben. Ni kanske tycker att jag alltid kör ben men det är inte sant, jag tränar bara dem två gånger i veckan. Jag skriver däremot ofta om mina benpass för det finns inget som är så plågsamt men samtidigt så fruktansvärt kul! Och efter ett benpass är jag alltid high on life (eller endorfiner om man nu vill kalla det så). Och det är värt varenda nära-döden-upplevelsesekund när man ser hur benen och röven sakta men säkert växer. Det gäller givetvis resten av kroppens muskelgrupper också men ben är lite (eller mycket) mer dränerande än till exempel axlar. Japp!
 
Nu ska jag äta middag och sen ska jag eventuellt se Wallander. Om jag vågar vill säga. Ni vet, när man bor ensam är det extra hemskt att se en deckare på TV, i alla fall om man är en fjolla med sömnsvårigheter. Jag kan skriva under på båda dessa kriterier. Kanske att jag behöver en karl (tyvärr verkar det i och för sig svårare att hitta drömprinsen än att skriva en tenta i statistik på mitt univeristetsprogram och DET är skitsvårt!). Eller så behöver jag bara tuffa till mig, bli mer cool.
 
Inte så fancy men marklyften gick bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0