Fucking måndag

I vanliga fall ÄLSKAR jag måndagar. Ny vecka, nya möjligheter! So damn fresh!
 
Idag däremot, vaknade jag upp med världens PMS (eller rättare sagt somnade jag med eländet igår kväll och morgonens dåliga humör kom inte som en chock). FAAAAAN!
 
Ni som följer mig vet vilket helvete jag har under dessa (en till två till två och en halv) veckor varje månad innan jag får min lilla rödvecka (trots att jag har blodfobi så är rödis tjugoelva gånger härligare. Okej, too much information. Sorry!). 
 
Jag har i alla fall gjort allt jag planerat för dagen och eftermiddagens benpass är jag nästan nöjd med. (Jag skriver "nästan" för att jag VET att jag ALDRIG kommer bli helt nöjd med ett benpass, trots att jag tar i tills blodådrorna i pannan syns. OM jag ska bli helt nöjd ska jag ska ha tagit ut mig såpass mycket att jag kräks, svimmar och kanske till och med hamnar på sjukhus. Men det går inte. Jag har ju inga kräkreflexer.)

Förövrigt längtar jag till torsdag. Då ska jag åka upp till Mora, finslipa dalmålet (som om det någonsin skulle försvinna), träffa familjen, träffa min bästis, träffa någora andra och såklart fira midsommar. Japp! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0