Sjuk :(

Just nu tycker jag väldigt synd om mig själv, jag mår nämligen skitdåligt! Jag har varit lite halvillamående hela veckan (förutom i onsdags kväll då jag var JÄTTEILLAMÅENDE) men jag har inte mått såpass dåligt att jag inte kunnat göra det ska, träna, etc. Förrän imorse. Jag fick knappt i mig halva frukosten ens, trots att jag varit hungrig i flera timmar (sov inte många timmar i natt).  
 
Jag har tänkt att det berott på vätskebrist på grund av min alldeles för varma lägenhet (runt 35 grader dagtid, 28-30 på kvällen/natten. Måste skaffa AC!!) men hur många dagar kan man må dåligt av vätskebrist? Jag dricker ju vatten konstant, säkert 3-4 liter om dagen vilket är ganska mycket på mina 53 kg. Kanske att jag faktiskt har något i kroppen. Jag har inte ätit rå kyckling men jag tillbringar ganska mycket tid på gymmet och gymmet ÄR en bakteriehärd, oavsett hur bra lokalvårdarna städar.
 
På grund av mitt mående blir kvällens utgång med Martina, som jag sett fram emot så mycket, inställd och det suger lika mycket som själva illamåendet gör. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars dig vännen! Krya på dig! Puss och kram <3

Svar: <3
maria

2013-07-20 @ 13:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0