Rygg, biceps, packa, New York

Jag kom hem från gymmet för en stund sedan, har haft en klient och även tränat själv. Rygg, biceps och lite mage idag. Det gick okej men rygg är inte min favoritmuskelgrupp för tillfället. Jag får blåsor i händerna efter tre marklyft och blir omotiverad eftersom jag ändå aldrig SER ryggen. Får jag några muskler eller? Tja, det vet jag ju inte eftersom den sitter på baksidan kroppen och där har jag fan inga ögon. Biceps är roligare, speciellt veckan efter pms då jag inte är lika svullen som förut (från förra tisdagen har jag gått ner två kg. Utan diet. VATTEN alltså)
 = musklerna syns bättre = skitkul. Mage tränar jag i princip varje dag så det går av bara farten, som att borsta tänderna. (Tränar inte mage TUNGT varje dag men jag gör alltid någon form av planka, med eller utan boll, när gröten är i mikron på morgon. Tips, tips! Istället för att stå och glo på mikron. Om man nu äter gröt.)
 
Naturligtvis tränar jag för att det är KUL och för att jag MÅR BRA av det men jag skulle definitivt ljuga om jag sa att det inte även var för att bli snyggare. Faktiskt. Är det någon som inte gillar att man blir snyggare av träning? Som inte tycker att det är väldigt motiverande att få större muskler/bli smalare/tightare eller vad man nu har för kroppsideal? 
 
Slutbabblat. Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon ska jag bland annat tvätta kläder och börja packa väskan för på torsdag åker jag till Arlanda och på fredag till New York! Tjohooo!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0