New York och en drös med bilder

Kom hem till Sverige igår morse efter en helt fantastisk vecka i New York. Det var första gången för mig i den staden och jag kan bara säga att allt man hört INTE är överdrivet, jag älskade New York!
 
Vi har sprungit runt på stan varje dag, säkert gått två mil om dagen, ätit god mat, druckit goda drinkar och umgåtts. Vi har sett frihetsgudinnan, varit på 9/11 Memorial på Ground Zero, stått uppe i Empire State Building och kollat ner på skyskrapor, besökt Central Park, shoppat kläder och skor, druckit vin på Sky Room (vilket låg på vårt hotell) och åkt gula taxibilar. Och så har vi svettats. Högsommar på Manhattan är hett, i flera bemärkelser.
 
Det är både skönt och tråkigt att vara hemma igen. Det första jag gjorde när jag kom hem till Örebro igår mitt på dagen var att åka till gymmet, eller nu skojade jag, jag sov faktiskt ett par timmar först för att jag var (är) så jäkla jetlagad. Men sen åkte jag och tränade, jag har verkligen längtat efter gymmet. Tyvärr var jag svag som tusan igår men med tanke på tröttheten var det inte alls konstigt. Jag hoppas det går bättre idag.
 
Nu ska jag laga matlådor. Sedan har jag en väska att packa upp. Och en hel trave kläder att tvätta. Hej vardag!
 
Arlanda.
 
Syrran.
 
Times Square by night (vårt hotell låg där).
 
Världens bästa föräldrar på TGI Fridays.
 
Skoavdelningen på Macy´s. Upphetsning deluxe.
 
Hela resesällskapet minus mamma (som stod bakom kameran) på Standard Grill. Ät där om ni besöker NY. Otroligt mysigt ställe.
 
På väldigt hög höjd med storasyster. (Nej, jag har inte kapat av mig håret eller blivit flintis. Jag har bara satt upp det i en knut som inte syns på kortet.)
 
Restauranthäng på Rockefeller Center.
 
Rockefeller Center.
 
Utsikt och ett glas vitt på hotellbaren.
 
Uppe i Empire State Building.
 
Mat.
 
Mat.
 
Mat.
 
Mat.
 
Och så resväskan jag ska packa upp nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0