Härlig vecka

Tjo! Det var ett tag sedan jag skrev men jag kan berätta att jag mår väldigt bra, till skillnad mot i senaste inlägget, då jag var sjukt illamående.
 
I veckan har jag tränat såklart, bland annat ännu ett benpass med Martina. "Nya" knäböjen alltså, I LOVE THEM! Man får lassa av vikt men det tar FAN SÅ MYCKET MER än "vanliga" böj och det är muskler jag satsar på, inte styrkelyft. Jag har även varit med henne till Karlskoga och kollat på MC-race. Hennes kille kör och gud så sugen jag blev på att själv köra. Nog för att jag hade kört av i en kurva och kraschat både kropp och hoj men jag älskar kickar och det är jag säker på att man får om man åker sådär snabbt. Bangyjump skulle jag också vilja testa. Och fallkärm. Och klättring (på vägg, inte berg, det verkar FÖR läskigt). 
 
I onsdags kväll stod utgång på mitt sommarlovsschema. Bärs, förfest med en massa trevligt, roligt snack, dans, shots, drinkar och nya människor. Jag älskar att vara ute och parta (nästan lika mycket som jag älskar att träna), speciellt nu förtiden då det inte händer speciellt ofta. Tjohoo! Baksmällan dagen efter är däremot lika plågsam varje gång, annat var det när jag var ung. Baksmällorna är en av nackdelarna med att bli äldre, de blir bedrövligare för varje år, trots att jag verkligen inte dricker mer nu när jag festar än vad jag gjorde för fem år sedan.
 
I fredags åkte jag hem till min älskade familj i Dalarna. Vi solade, hängde, badade (men bara upp till knäna, jag är Fröken Badkruka nowadays), tränade, åt grillat och drack vin på fredagen. Ungefär samma proccedur var det på lördagen förutom att jag inte tränade (eftersom jag kollat fel på gymreceptionens öppettider) och att jag istället för grillat åt på Strand med min bästa vän. 
 
Idag satte jag mig på tåget hem och lämnade en ledsen hund och en moloken mamma på stationen. Varför bor de så långt bort? 
 
Väl hemma satte jag mig på cykeln för att åka till gymmet och dra av det passet jag skulle ha kört igår, nämligen ben. Det gick väldigt bra. Jag körde på som ett ånglok och vilade knappt mellan seten, 6 olika övningar, 4 set av varje på dryga 50 minuter. Behöver jag säga att svetten sprutade? Stretch på det, sen hem och nu ska jag slänga mig in i duschen, äta middag och sedan sova. Jag är väldigt trött.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja visst var jag moloken när du åkte. Du måste komma hem snart igen! Puss o kram

Svar: :) Kommer ju "hem" snart igen! <3 Pok
maria

2013-07-28 @ 23:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0