Fredag!

Onsdagens bröstpass med Martina gick väldigt bra. Hennes bröstmuskler är grymma och hon visade mig en övning jag aldrig kört förut men som jag definitivt ska börja med!
 
På onsdag kväll mådde jag skitdåligt rent ut sagt. Illamående som jag-vet-inte-vad vilket illamåendet satt i ända tills igår kväll. Lyckades dock ta mig iväg till Amanda för en PW igår förmiddags, egentligen orkade jag inte men jag ville verkligen träffa henne. Tog med mig en vattenflaska och sippade på under hela promenaden eftersom illamåendet med all sannolikhet berodde på uttorkning. Ångrar verkligen inte att jag tog mig iväg för det är alltid lika trevligt och energigivande att hänga med henne.
 
Resten av dagen hinkade vatten fram tills det var dags att åka till gymmet för att riva av ett axelpass. Onsdagens bröstpass gjorde att det var tungt som satan men jag kämpade på. Man ska aldrig ge upp!
 
Idag har jag städat garderoben. Vikt ihop kläder, möblerat om och kastat sådant jag växt ur (inte växt ur på längden givetvis, jag har inte växt mer än en centimeter sedan jag var 11 år) eller som blivit utslitet. Nu är det sådan pedantisk ordning att jag knappt vill röra bland kläderna. Vi får se hur länge det får vara så fint. Jag skulle tippa på en och en halv dag eftersom jag ska ut imorgon kväll = dra ut alla klänningar, testa, slänga tillbaka i garderoben (eller golvet eller sängen) utan att vika ihop. Jaja, det är fint NU! Man ska leva i nuet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0