Äntligen tidsåterställd

Jag har sovit extremt länge på mornarna sedan jag kom tillbaka från USA, till klockan 11 och sådär. Imorse var första dagen jag vaknade i normal tid (6.30), vilket var jävligt skönt, jag får ångest av att sova bort halva dagen. Enda undantaget är om det regnar och jag är bakis.
 
Jag har legat ute på gräsmattan och solat fyra timmar i sträck förutom en lunchpaus på några minuter och ett par vändor till tvättstugan och tillbaka. Solen tar bra alltså, det måste vara den där ozongrejen som börjar verka, jag är nästan bränd till och med. Jag har aldrig bränt mig i Sverige, förrän nästan idag då. Nu ska jag kyla av mig en aning innan det är dags att cykla till gymmet för att träna den enda delen av kroppen jag inte har träningsvärk i, nämligen bröst. 
 
I förrgår körde jag rygg och biceps vilket gick ganska tungt till en början men till slut blev ett ganska hyfsat pass ändå. Igår gick det däremot bättre då jag tränade ben tillsammans med Martina. Vi körde bland annat knäböj med ett par sekunders paus nere i "botten" vilket jag verkligen rekommenderar. Asskillerövning som tar där den ska. Det var första gången jag körde sådana böj men jag kommer definitivt fortsätta med det, åtminstone ett pass i veckan. 
 
Ändå sedan barnsben har jag avskytt att ha på mig för mycket och för knöliga kläder. Nu när Sverige levererar så vackert väder njuter jag av att skrutta runt i bara bikini om dagarna (jag drar naturligtvis på mig en klänning om jag ska ner på stan och träningskläder om jag ska till gymmet. Don´t worry!)
 
Strålande sol och fötterna i luften.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0