UTVILAD och recept på min favoritgröt

Godmorgon! Ny vecka, nya möjligheter och jag känner mig utvilad. Fantastiskt va?
 
Jag har haft en riktigt skön helg. Massor av jobb, lördag på Life och resten av helgen har jag pysslat med kost- och träningsscheman åt klienter. Jag har även tränat och tagit en PW med min fina vän Amanda.
 
I lördags kände jag mig egentligen för sliten för att gymma men då jag lovat syrran ett benpass gick jag ner och körde ett med henne ändå. MEN. Jag tog det lugnt, jag sänkte vikterna rejält, jag hade en aktiv vilodag skulle man kunna säga. 
 
Jag tror det är hemligheten till att jag kan träna såpass mycket som jag gör. Jag lyssnar på kroppen, varje pass, och anpassar träningsintenisteten och vikterna efter dagsformen.
 
Igår tränade jag för tioende dagen i rad och satte PB i både axlepress med hantlar och militärpress. Pigg och fräsch! Sen är jag supernoga med att äta ordentligt och sova åtta timmar per dygn. Mat och sömn är otroligt viktigt för återhämtningen.
 
(Jag rekommenderar absolut ingen annan att träna tio dagar i rad. Jag kanske inte har gymmat speciellt länge men jag har alltid tränat, sen jag var 8 år, dans, löpning, längdskidor, simning m.m. Jag känner min kropp väldigt väl, jag vet när jag börjar bli siten och behöver vila.)
 
Ikväll står rygg, med bland annat min favoritövning marklyft, på schemat. Jag är redan är taggad. Jag HATADE mark förut, tungt och svårt men tekniken blir bättre och bättre och då blir det även roligare. Förra veckan gjorde jag 3:or på mina dubbla kroppsvikt vilket är helt okejstarkt.
 
Nu ska ni få ett tips på min bästa frukost. Gröt med ägg i!
 
Ta 1-2 dl havregryn i en skål. Tillsätt 2-4 dl vatten och salt. Knäck 2 ägg (hela eller vitor eller ett av varje. Jag tar två hela ägg) och vispa ihop.
 
Tjoffa i äggvispet i havregrynen och in i mikron i två minuter. Ta ut, rör omkring. In i mikron igen i en och en halv minut.
 
Ta ut ur mikron och rör sönder klumparna. Klart! Servera som den är eller dekorera med varlfria tillbehör. Bär, keso, mjölk, äpplen, bananer, kanel, kardemummakärnor... Det går att variera hur mycket som helst. Jag brukar äta gröten med kanel och stevia. ASGOTT, jag tröttnar aldrig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0