Massor av jobb, besök och PW

Som jag skrev i förra inlägget fick jag besök av mamma och pappa i onsdags. Lika trevligt som alltid. Jag har verkligen världens finaste föräldrar! När jag kom hem från jobbet hade pappa till och med frostat av frysen åt mig (jo, jag kan frosta av en frys själv. Ni behöver inte vara oroliga). Tackar!
 
I onsdags fick jag även reda på att jag klarade min kostrådgivarexamen. Blev så himla glad!
 
I går hade jag en tung tröttdag men efter att ha slagit försäljningsmålet i butiken jag jobbade i och haft en klient på gymmet var energin tillbaka. Den använde jag till att köra slut på bröst- och axelmusklerna vilket gick riktigt bra, jag tror denna vecka med fler vilodagar än vanligt har varit bra för min återhämtning. Jag orkade till och med köra tyngre i bänk än vanligt så nu är jag back on track och kan köra på exakt som jag brukar. Jag har ju inga speciella vilodagar i vanliga fall, jag tränar nästan varje dag MEN om jag känner att jag är sliten och behöver vila gör jag det. Det funkar bra för mig och det är det jag gjort den här veckan, därav de "många" (tre) vilodagarna.
 
Denna söndag har sett ut som de flesta andra söndagar med tvätt, städning och matlådefix. Jag har dessutom hunnit med en powerwalk med fina Amanda där vi avverkade alla möjliga ämnen. Ser fram emot många pw:s med den tjejen!
 
Nu ska jag ladda inför gymmet, ben står på schemat idag med fokus på mina svaga baksidor. Yes! 
 
Jag och mamma. Vi brukar få höra att vi är lika och ja, ganska lika är vi nog. Speciellt våra näsor.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ett stort Grattis till din kostrådgivarexamen! Vad gulligt du skriver om oss föräldrar! Det är inte alls svårt att vara mamma och pappa när man har så underbara barn, som vi har. Vi har alltid så trevligt och mysigt när vi ses. Puss o kram

2013-02-10 @ 20:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0