Frusen och trött, trött, trött!

Innan jag började med D-vitamin hade jag en konstant trötthetskänsla. Jag hade kunnat sova 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan om jag hade haft tid och möjlighet.
 
Nu är den där VIDRIGA tröttheten tillbaka. Jag känner mig som en klubbad säl. Sova är allt jag vill göra men jag har verkligen inte tid. Jobb innan jobbet på Life, jobb efter jobbet och sen träning på det.
 
På tal om träning. Jag har börjat köra ett av mina två benpass i veckan med Amanda. En supergullig tjej jag lärt känna på gymmet. Vi taggar varandra till fantastiska benpass! Var även ute och åt sushi med henne förra veckan och vi har inte bara träningen gemensamt vilket annars är lätt hänt när man träffar vänner på gymmet. Jag älskar att prata om träning, absolut, men inte enbart. Mitt liv är ganska mycket mer än träning, kost och form och så vill jag ha det.
 
Nu ska jag försöka få liv i min frusna (hatar vintern som kommit tillbaka, speciellt när jag numera är utan bil) kropp och piggna till med en kopp kaffe som är så starkt att det är trögflytande. Dubbeljobb idag innan världens bästa föräldrar kommer och hälsar på i eftermiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0