131214

Förra helgen blev precis lika bra som jag förutspådde och spenderades med alla mina favoritmänniskor samlade i samma stad. 
 
På fredagen åt vi asgod mat hos Madeleine. På lördagen shoppade vi på dagen (jag handlade tre par trosor, ett nagellack och ett paket med hårsnoddar) och var ute på stan och åt på kvällen. Hann även med ett par glas på Pitchers. På söndagen bakade jag scones (vilket jag inte gjort sedan hemkunskapen på mellanstadiet) och blev så nöjd med dem att jag glömde fota och instagramma. Jag stekte även bacon och matade Sixten med innan han åkte hem till Mora med resten av familjen.   
 
Den här veckan har det varit mycket plugg som vanligt och igår kväll var jag så trött att jag somnade mitt i Snabba Cash 3 trots att jag velat se filmen i månader. En liten fail av mig men kvällen i helhet var bra ändå. Tacos, en godispåse för 80 spänn, väldigt mysigt sällskap och en halv film får man vara nöjd med. 

Supervecka!

Det har redan gått två veckor sedan jag skrev sist men jag lever, i allra högsta grad. 
 
Sedan den senaste uppdateringen har jag satt PB i bänk (60 kg! Uppvärmningsvikt för de flesta killar, bra för att vara mig), pluggat (såklart!), fått min rygg fixad (fast det var inget fel på ryggen. Det var röven som var stel), första-adventsfikat och myst massor. Riktigt bra flyt just nu alltså!
 
Den andra bloggen är också gles på uppdateringar för tillfället men det får ni stå ut med! Fortsättning är redan skriven (det är ju en bok från början), och den kommer, när tid finns.
 
Om ett par timmar kommer mina föräldrar, min lillasyster och Sixten hit till Örebro. Ikväll ska vi äta middag hos Madeleine och imorrn ska vi shoppa på dagen och äta middag på kvällen igen, fast ute. Det kommer bli en fantastisk helg! 
 
Silvernaglar - ett vinnande koncept när man ska bänka.
 
Min lilla julgran (observera nallarna. Istället för de tre vise männen).
 
Väldigt förutsägbart att ha röd tröja på första advent, men det hade jag. 
 
En aning för stor, men sjukt skön hoodie (tur att den inte är min).

RSS 2.0