Thursday! (Och Friday imorrn!)

Den här veckans träning har gått otroligt bra! Jag smockade till exempel upp 120 kg i benpressen i tisdags (+själva maskinen såklart, jag har dock ingen aning om vad den väger). Åtta repetitioner med fullt djup klarade jag av utan att stöna alltför högt. Bra gjort av mig!  Jag var så jävla nöjd när jag hade klarat detta att resterande sju benövningar gick av bara farten. High on life (eller ja, endorfiner)! Ibland krävs det bara en benpress för att göra mig glad.
 
Igår tränade jag min svagaste muskelgrupp, bröst, tillsammans med Amanda och Fredrik och även det gick bra. Kanske för att vi körde bänkpress på en "riktig" bänk där jag når ner med fötterna. Amanda och Fredrik satsar på styrkelyft och det är roligt att köra ett sådant pass med ibland för motivationen. I alla fall när det går bra och det gjorde det som sagt igår. Jag reppade på 45 kg i bänk vilket inte har hänt på länge, jag tror faktiskt inte det har hänt sedan mitt tidigare, mer viktkåta liv. Det är flera månader sedan.
 
Idag har jag städat, skurat och tvättat. Mina älskade föräldrar kommer nämligen imorgon och då vill jag har rent och snyggt, få dem att tro att jag alltid lever i en perfekt lägenhet (tyvärr läser mamma min blogg så där var den lögnen förstörd. Damn!). Jag har även varit hos optikern och gissat bokstäver. Min syn har inte förbättrats och inte försämrats och brytningsfelet på mitt vänsteröga är precis som för ett år sedan. Jahapp! 800 kronor fattigare för att få reda på ingenting, man tackar! Och linserna för det närmsta halvåret kommer nästa vecka, några tusingar dit med! Det är trist att vara närsynt, tänk vad mycket fint jag hade kunnat köpa om jag inte sett så dåligt.
 
Istället för att sitta och blogga nu  skulle jag ha tränat. Dessvärre fick jag blixthuvudvärk från ingenstans (fast det kändes som att den kom från helvetet) när jag var på väg dit för dryga timmen sedan. Jag kände mig dessutom som potatismos i kroppen så trots att jag VILLE fortsätta min cykeltur till ÖKK, lät jag förnuftet styra. Man ska inte träna när man har blixthuvudvärk och känner sig som potatismos i kroppen. Jag är faktiskt PT och måste föregå med gott exempel genom att lyssna på signalsubstanserna.
 
Jag köpte en trisslott på vägen hem istället, som plåster på såren och vann 60 kronor. Nu äter jag Alvedon och ska strax vika ihop de kläder jag tvättade tidigare idag, sedan ska jag ta en dusch, äta middag, läsa bok, lyssna på sommarprat och sova. Ny dag och nya tag imorgon! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0