Mora, bensträckning, axelont, måndagsmys, m.m.

Torsdagens benpass gick åt helvete. Jag mosade på bra i benpressen som första övning eftersom alla skivstänger var upptagna. Jag vill helst köra böj som första övning, det är där jag vill kötta tyngst men som sagt, allt var upptaget. Benpressen gick hursom bra, smithutfallen med men när jag äntligen kom till böjen klarade jag knappt stången, det gjorde så jävla ont i ljumsken att jag fick ge upp. Jag ger inte upp och om jag gör det har jag väldigt ont. Som i torsdags. Åkte hem skitsur i spöregn.
 
I fredags rev jag av ett väldigt bra axelpass på förmiddagen innan jag åkte upp till Mora där jag hade en fantastisk helg förutom att jag hade svinont i min vänsteraxel. Är det inte det ena är det det andra. Min kropp verkar rasa ihop och jag är inte ens 25! Kanske att jag borde gå och få massage, eller att jag borde gå till en naprapat och knäcka till min leder och muskler.
 
I söndags fick jag ändå till ett ryggpass men att ha ont i en axel och dra mark är inget jag rekommenderar, det blev inte direkt bättre efteråt.
 
I måndags tog jag vila, min kropp ville ha det och då fick den det. Åkte ändå ner på gymmet för att mäta en klient innan jag åkte hem och hade vinkväll med någon.
 
I tisdags var jag så himla, himla trött men benpasset gick bra om man tänker skademässigt, jag kände inte något alls i ljumsken. Däremot var jag svag som en liten fyra-åring. Orkade ingenting men kämpade mig igenom passet utan att börja gråta. 
 
Igår skulle jag träna bröst men efter att ha försökt bänkpressa med dåliga resultat (klarade inte uppvärmningsseten utan att få skitont i axeln) och även hantelpressa med samma kassa utdelning fick jag erkänna för mig själv att jag inte kunde träna bröst på grund av axeln. Blev ett armpass istället. Gick okej men inte bra. 
 
Idag har jag fortfarande ont i axeln och även nackspärr och halsont. What the fuck? Håller jag på att gå sönder helt och hållet? VILA idag och hålla tummarna för att det känns bättre med allt imorgon.
 
Förra veckan startade jag upp en ny blogg. En blogg där jag skriver min bok med nya inlägg/kapitel varje dag. Den är lösenordsskyddad i dagsläget, kanske att jag tar bort det sedan eftersom alla som frågar får lösenordet ändå. Vill ni få tillgång till bokbloggen tar ni kontakt med mig, antingen genom Facebook eller på mejladressen smalastvinner@gmail.com.

Kommentarer
Postat av: Örebro

Kan du inte ta bort lösenordet till din andra blogg?

Vore intressant att läsa den också,

Tack för en bra blogg annars,

Svar: Gjort det nu :)
maria

2013-08-27 @ 21:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0