Klassblöt!!

Jag har varit nere på stan och lunchat med min syrran. När jag cyklade dit regnade det inte, tog därför klänning och sandaler eftersom jag hatar att ha på mig brallor. När vi sedan hade lunchat klart SPÖREGNADE det, verkligen öste ner. Det är inte alls trevligt att cykla i regn så istället för att åka hem gick jag i affärer, köpte leksak till Sixten och ett glittrigt mobilskal till mig, kollade på skor och kläder, letade efter den bodylotionen jag använder utan framgång (den verkar bara säljas på ICA Maxi, världigt osmidigt). Efter ungefär en timme ville jag ändå hem men regnet hade inte avtagit ens litegrann, det hade snarare blivit värre. Men men kan inte gå och vänta på uppehåll hela dagen. Jag cyklade helt enkelt hem.
 
När jag, efter vad som kändes som femton timmar, äntligen kom innanför dörren i min lägenhet var jag klassblöt (klassblöt är tydligen inte ett ord man kan använda, enligt Madeleine, men jag gör det ändå. Det finns inget annat ord som beskriver hur det känns när man är riktigt, jävla dyngsur än just klassblöt), ända in till underkläderna. Dagar som denna vill jag ha en bil!!! 
 
Nu ska jag bädda vika kläder och diska innan jag ger mig ut i regnhelvetet igen för att träna beeen. DET ÄR LEGDAY 2 IDAG!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Klassblöt är värmländska, så fortsätt att använda det. Det är bara trevligt. Puss o kram

2013-08-08 @ 18:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0