Ännu en toppenhelg!

Jag har haft ännu en toppenhelg!
 
Började fredagen med ett armpass eftersom jag inte kom iväg på det i torsdags. Jag har väldigt svårt att motviera mig till armpass, jag vill liksom TA III! Missförstå mig rätt nu, att bicepscurla är sjukt jobbigt, men den jobbiga känslan är väldigt koncentrerad till en liten, liten del av kroppen. Samma sak med tricpes. När man knäböjer, för att ta ett exempel, blir hela kroppen involverad och den kraftansträngningen älskar jag, det är en helt annan grej än att bara pumpa upp armarna. Jag har under våren plockat bort mitt armpass (kört biceps med rygg, triceps med axlar eller bröst) just av den anledningen jag nyss nämnde men eftersom jag verkligen vill ha muskliga armar har jag satt in de "rena" armpassen igen.
 
Trots min inte allför pigga inställning blev det ett väldigt bra pass. Jag har ätit pinsamma mängder socker den senaste tiden, varje kväll i princip, och det ger tryck vill jag lova. Det är det enda positiva med det dock. Jag är konstant vätskig i kroppen (det är riktigt jobbigt när man ska dra på sig brallor. Thank God för värmeböljan. Klänningar är det enda jag använder när jag heter "Vattensäng" i andranamn), orolig för tänderna och livrädd för diabetes. SOCKER ÄR INTE BRA! Från och med imorgon äter jag skiten på helgerna. (Jag vet att jag sagt det förr men denna gång ÄR DET PÅ RIKTIGT!) Dessutom gillar jag inte att känna att jag MÅSTE HA något, beroenden är tråkiga liksom. Jag vill vara en fri människa. Sockerfri.
 
I fredags kväll kom mamma och pappa till Örebro. Igår åkte vi till ett kalkstensbrott och solade, badade och hoppade från klippor (eller vi, JAG rättare sagt. De andra tyckte att det var "för högt". Vafan, 4-5 meter är väl bara roligt?! Suger till lite i magen och sedan är man nere i vattnet och lite gladare än förut. Synd att det inte fanns några 20-metersklippor, då hade suget i magen varat längre än en och en halv sekund). 
 

På kvällen mötte jag upp gänget (delar av gänget) jag gick min kostrådgivarutbilning med på stan för middag, drinkar och utgång. Riktigt roligt! 
 
Idag har jag inte gjort supermycket. Solat, jobbat (kostrådgivning), fikat och vinkat av mamma och pappa som åkte tillbaka till Mora. Det var lite ledsamt när de åkte, vi har haft skitkul, men på fredag åker jag upp till Dalarna igen. Men först, en ny vecka!
 
Mamma, pappa, Madeleine och ett glas rött.
 
Storasyrran och jag.
 
Lördagkvällens outfit.
 
PT:s och kostrådgivare dricker drinkar. 238 kcal per glas, på ett ungefär.
 
Det var inte mycket folk när vi kom till Strömpan. Vad gör man då? Tar ett sjukt märklig bild såklart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0