Vilodag

Egentligen hade jag tänkt träna idag med men jag har träningsvärk i precis hela kroppen och känner mig otroligt sliten så det får vara. Jag har ingenting att göra på gymmet när jag känner mig såhär. Bättre att vila, äta massor av mat och ladda upp inför morgondagen istället. Då ska axlarna bli köttfärs för att kunna växa till BIFF, yes!
 
Hela veckan har det gått så bra på gymmet och jag har haft så kul förutom igår, då körde jag armar. Jag hatar att köra armar! Man kommer ingenstans med inställningen att man hatar någonting men från hjärtat, JAG HATAR ATT KÖRA ARMAR PÅ ETT SEPARAT PASS. Därför var det sista gången igår. Biceps kommer jag träna tillsammans med rygg och triceps tillsammans med bröst eller axlar. Mina tricpes skulle jag förresten inte ens behöva köra, de växer ändå eller också tror jag att de växer eftersom jag har lätt att bli hård på armarna när jag vill och då ser de ganska bra ut.
 
Så. Vila alltså. Jag kan säga att jag inte gjort många knot idag. Jag har visserligen handlat och lagat matlådor för tio dagar men annars har jag mest legat i soffan och läst deckare. Jag älskar deckare! Förut vågade jag inte läsa såna böcker, jag var rädd för att inte kunna somna på kvällarna men jag har blivit så jävla tuff. Jag vågar vad som helst! Snart kanske jag till och med törs se på Wallander på söndagskvällarna.
 
Blablabla. Imorgon ska jag och min syrra sola om det blir sol och jobba med företaget. Jag har så många idéer och vill man kan man och då ska man. Tillbaka till soffan och min deckare nu. Snart får jag reda på vem mördaren är. Åååh så spännande!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0