Gym och drinkar

Har gymmat. Gick skitbra som vanligt den senaste tiden.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ner på stan för att möta upp Isabelle för drinkar och middag. Jaaa! Så trevligt!

Just ja! Jag har en blogg!

Det här med att blogga har inte varit högprioriterat på senaste tiden som ni märker men jaja, nu skriver jag! Trots allt en hel hög läsare som kikar in här!

Senaste inlägget handlade om LCHF ja! Körde superstrikt i ungefär tre veckor (åt inte ens tomater) och mådde faktiskt väldigt bra. Träningen gick super, hade världens energi och slapp blodsockerdippar. Men allt fett! Till slut var jag så trött på fett att jag inte ville äta alls, tanken på LCHF-mat fick mig att vilja kräkas. Det enda jag var sugen på var havregrynsgröt, tonfisk och fettfri kvarg. Störda sak att bli sugen på, jag vet, men så var det.
LCHF-dieten är alltså testad, utvärderad och avslutad. Några frågor på det?

LCHF

Nästan två veckor sen jag uppdaterade bloggen sist, dåligt av mig, jag vet! Har dock inte hänt så mycket. Det mest revolutionerande är väl att jag brutit min kvarg- och tonfiskdiet och börjat med LCHF. Av den anledningen har jag lagat mat fyra gånger den senaste veckan (det är mer än vad jag gjorde under hela förra året. Och förrförra) och fan vilken tid det tar! Hur hinner folk laga mat egentligen?
LCHF alltså, för tidigt att utvärdera dieten efter bara sex dagar men so far, so good! Och jag kan berätta att det går alldeles utmärkt att träna utan carbs. Länge sen jag kände mig så stark på gymmet! Det är en STOR myt att man behöver kolhydrater för att orka träna.

Ska köra såhär fram till sommaren tänker jag mig, om jag trivs fortsätter jag, annars går jag över till tråkig GI
med qinoua, havregryn och annat som smakar sågspån. Time will tell!

RSS 2.0