Pb knäböj!

Gick sjukt bra på gymmet idag, så bra att jag satte personbästa i knäböj. JAA!

Annars har jag pluggat sen 8 imorse. Nu ska jag plugga 4 timmar till så kanske jag har en halv procents chans att klara morgondagens tenta. Tagga, tagga, tagga!


Nek A

Fyfan i helvete vad jag hatar nationalekonomi! Sjukt tråkigt är det, så tråkigt att jag inte ens orkar plugga. På fredag är det tenta, tjohoo!

Förlåt!

Jag är väldigt ledsen för min kassa uppdatering den senaste tiden. Jag är varken död eller allvarligt sjukt. Faktum är att jag lever, i allra högsta grad.

Framöver kommer jag att blogga varje dag. Jag har så mycket att säga! Det har man i och för sig alltid som singel och det är inget negativt, bara väldigt kul.Error

I söndags la mitt internet av. Igår raderade Fredric min hårddisk och installerade Windows 7 (tror jag). Nu funkar internet men jag kan inte öppna några filer på Blackboard! Jag som är så taggad att plugga (!). Vad är felet? (På datorn alltså, inte att jag är taggad på att plugga).

Om två timmar ska jag och Malin gymma. Så kul att träna tillsammans med någon för en gångs skull för det är inte många gånger någon orkar följa med. Det är förkylningar och plugg och trötthet och alla möjliga bortförklaringar för att slippa gå dit. Att gymma är ROLIGT! När ska ALLA förstå det? Så blir man snygg också, ännu roligare.


Mina armar i mars. Jag har mer muskler nu för nu tränar jag inte bara med fjollvikter. BRA!

Halsjävel!

Mysvinkväll med Isabelle och Micaela plus deras killar igår. Supertrevligt, fast att jag var tredje hjulet.
Ikväll ska vi festa ihop. Jävligt sugen men inte det minsta taggad, är förkyld och har svinont i halsen. Köpte halstabletter för 79 spänn på apoteket igår och de funkar faktiskt ganska bra. Man får max ta tre per dag står det på bipacksedeln. Idag har jag ätit nio.


Jag fortsätter att imponera på mig själv!

Igår var vi ut, svinkul men shots är fortfarande ingen bra grej. Man blir dötrött och vill bara sova. Klockan ett slängde jag in handduken och drog hem till sängen. Eller ja, soffan. Somnade med en proteinbar i käften och vaknade med nackspärr, smink utkladdat över hela ansikte och kontaktlinser som satt som frimärken på ögonen. Mysigt!

Idag har jag solat, umgåtts och gymmat. Utfall med 75 kg på axlarna tog jag idag. Det är imponerande tycker jag!

Nu ska jag laga tacos till mig själv och sen kolla på Idol. Kanske också plugga. Jag borde verkligen göra det.

Ett lejon och lite annat

Drömde att Susanne hade köpt ett lejon med koppel i natt. Weird. Man fick inte ens gå på tjotta i fred för det där lilla lejonet.

Igår var jag, Micaela, Erika och Isabel på Lilla Örebro och drack vin. Två glas drack vi. Bakis idag? Jomen det har jag varit. Lika weird som lejondrömmen. Trevligt som satan var det i alla fall!

Kom hem från gymmet nyss, körde rygg, biceps och mage. Hatar biceps! Så jävla jobbigt! Men snyggt är det så bara att KÄMPA.

Juste, helgen. Har inte uppdaterat på ett tag. Hade en helt fantastisk helg. Middag hos mig i fredags. Lagade kycklinggryta med bacon, champinjoner, paprika och chili med färsk pasta. Det var gott! Det tyckte till och med Susanne och då har man fan lyckats. Kräftor hos Madeleine i lördags och gud så gott det är! Har längtat till augusti ända sedan förra året. För kräftorna. Söndag var det tacos hos Niklas med Natalie och Fredric. Parmiddag med bara ett par, Niklas och jag är ju inte ihop.

Skolan började i måndags. Nationalekonomi är tråkigt. Hardcoreplugg är det enda som gäller om jag ska klara detta, det kan jag ju säga.

Ikväll blir det lugnt. Imorgon blir det inte lugnt. Ska duscha nu, är svettig. Puss!


RSS 2.0