Snart...

Blev ingen fest för mig igår. Insåg mina begränsningar och stannade hemma med choklad, ett glas rött och en film. Ganska mysigt faktiskt och idag har jag varit pigg och fräsch. Klockan 6 imorse var jag ute och powerwalkade till exempel. Klockan 6 en söndag morgon! Nästan så att fascineras av mig själv. Idioti eller hurtighet? Det är ju frågan.

Om tre dagar är det sommarlov. Om tre dagar kör vi en all-in-utgång. Om jag vill ha onsdag kväll nu? Jo, men det skulle man kunna säga. Tiden, GÅ!


En liten bild från i fredags. Ni kan ignorera mitt hysteriska leende. Jag var glad, jag hade kul, det var världens bästa kväll. Okej?


Lördag!

Igår kväll hade jag utflyttningsfest för min korridor. Mycket lyckat var det och jag kommer verkligen SAKNA Sandy, Jocke och Mathias! Erika och Nathalie var med också. Nathalie blir jag granne med när jag flyttar, hur bra blir inte det?

Nu ska jag städa lite, chips och vinflaskor i hela köket. Sen måste jag plugga, för ikväll är det fest som står på schemat igen. Man är inte ung och singel hela livet!

Bilder från festen kommer sen, tills vidare får ni stå ut med bara mig. Godmorgon!
that´s all right because I like the way it hurts

Den här veckan har inte varit den bästa men såna veckor är okej. De bra veckorna blir så mycket bättre om man även har dåliga. Om man aldrig är olycklig kan man inte bli lycklig på riktigt. Så tror jag.

Imorgon bllir en bra dag i alla fall, det känner jag på mig. Först skola, sen iväg och handla inför kvällen. Ska ha utflyttningsfest för mina fina korridorsvänner. Kommer verkligen sakna dem! De, men inte köket.

Nu ska jag plugga ekonomistyrning resten av kvällen! Kul, verkligen jättekul! (Saknar marknadsföringen. Som fan!)


Ny ögonfärg. Ser ni skillnaden?

Mycket nu

Tenta i lördags, tror den gick bra. Seminarium idag, men jag är sjuk och får göra komplettering istället. Tenta nästa onsdag, hårdplugg hela helgen och varje dag fram tills dess. Sen freedom!! Och på lördagen åker jag och Madeleine hem till Dalarna och då får vi äntligen träffa Sixten. Jag saknar honom så jag nästan dör! Lilla hund!


Skotävling!

Jag brukar aldrig vara med i tävlingar och men nu kunde jag inte motstå. Hallå! Man kan vinna 40 par skor!!

Gå in på länken och tävla ni med! Bäst vinner!

http://www.tlcsverige.se/tavling

Kort, fet och ful!

Hej! Jag heter Maria och jag är kort, fet och ful!
I alla fall om man ska tro "Anonym".

Jag som tycker jag är så smal och fin! Kort är jag, men det är gulligt och väldigt bra (förutom när jag ska köra morfars bil).

Jag vet inte om denna "Anonym" vill att jag ska ta åt mig och bli ledsen men om så är fallet, har han eller hon misslyckats brutalt. Jag blir inte ledsen, jag tycker bara synd om människan bakom kommentaren. Att vara såpass efterbliven kan inte vara speciellt lätt. Och att inte ha hittat tangenten som man gör stora bokstäver med, det måste vara väldigt jobbigt.

Nåja. Nu har "Anonym" fått tillräckligt med uppmärksamhet.


Hets!

Den här helgen har jag verkligen pluggat.

Igår gick jag upp klockan 7, dök ner i böckerna innan kaffet ens var urdrucket. Satt till klockan 20.
Lugn kväll sen, ingen utgång eller så, bara film.  

Såg Black Swan och HERREGUD VAD BRA DEN VAR OCH HERREGUD, NATALIE PORTMAN VAR FANTASTISK! OCH VACKER! Alla som inte sett Black Swan än, SE DEN! Samma regissör som gjorde Requiem for a Dream om ni inte visste det.

Idag. Plugg, såklart. Nöta, nöta, nöta! VG på lördag, det har jag ju sagt. Om jag får G är jag lite misslyckad men det funkar. Om jag får U, nä, fyfan, det funkar absolut inte.

Nu ska jag plugga lite till!


Efter Black Swan är Natalite Portman min nya idol och om jag vore man eller lesbisk hade jag varit kär i henne.


Att skylla ifrån sig

Jag kuggade på redovisningstentan (ja, det är sant!), en stor tradegi i mitt liv. Jag är ju en smart pluggis! Inte någon som blir UNDERKÄND men nu har jag alltså blivit det. Med 1,5 poäng. Naturligtvis tänker jag skylla ifrån mig, jag är ju faktiskt perfekt och gör inte fel. So here we go:

- Jag hade öroninflammation.
- Jag fick övningsboken två veckor försent (fuck you, Bokus!).
- Jag bantade (man blir så jävla trögtänkt utan mat).

21 maj har jag omtenta och då tänker jag få VG. Punkt.

"Sommarstädning"

Man ska tydligen storstäda korridoren varje vår, "sommarstädning" kallar ÖBO det för. Jag kan tycka att allmäna ytor städas av lokavårdare men jaja, "sommarstädning" av de boende i korriodren är tydligen det som gäller.

Ikväll påbörjade vi "sommarstädningen" och jag frostade ur en frys för första gången. Sjukt stolt är jag. Sen drack vi drinkar också, blir mycket roligare att städa då.

Sängen nu, skola imorgon!


Morfars bil

Jag och Madeleine har som sagt, fått låna morfars bil. Det är en Volvo, en sådan här kantig modell (som säkert heter något annat än "kantig modell" men att identifiera bilmodeller är inget jag har spetskompetens i). Skogsgrön är den och väldigt ful men det gör inget, man tar sig från punkt A till B och om man vill storhandla kan man göra det också. Problemet är bara det att man måste ha giraffben för att nå ner till pedalerna. Jag har inga giraffben och måste sträcka fötterna så jag får sendrag varje gång jag ska gasa. Eller bromsa. Livsfarligt är det. Högklackat kan jag naturligtvis köra i men risken att fastna med klacken mellan golvet och pedalen är ganska stor. Det vet jag av erfarenhet, jag har trots allt haft körkort i över fyra år (herregud så gammal jag!).

Över två veckor

Herregud så länge sen det var jag skrev här, över två veckor men jag har haft fullt upp!

Skrivit tenta.
Varit hemma i Mora och firat påsk och solat massor.
Åkt tillbaka till Örebro i morfars bil som jag och Madeleine fått låna på obestämd framtid.
Påbörjat en ny delkurs (sista i Fek A).
Shoppat mig fattig.
Festat mig ännu fattigare.

Jag har haft väldigt fina dagar och helgen som gick, eller egentligen från och med torsdag, var nog den bästa den här våren. Fyfan så kul vi har haft! Tapas, vin, ännu mer vin, förfest, fest, champagnefrukost, Valborg. Ungefär så var den och jag har vikt mig tredubbel av skratt minst hundra gånger.

Nu är det plugg, bara plugg, som gäller ett tag. PM ska skrivas, kurslitteratur ska läsas, övningar ska göras, föreläsningar och blablabla.

Vardag.


Jag hade ingenstans att sova när jag var uppe i Mora. Sixten hade tagit min säng.


RSS 2.0