Onsdag

Imorse var jag i Adolfsberg igen och naturligtvis gick jag vilse. Råkade hoppa av bussen för tidigt men jag hann dit jag skulle ändå. Jag kan tycka att jag borde få ett pris i antal gånger jag gått vilse. Jag tappar alltid bort mig!
Att jag inte bara ärvt mamma utseende utan också hennes egenskaper, det är tydigt det.

Solade när jag kom hem. I en timme. Längre pallade jag inte, höll liksom på att flyta bort i värmen. Nästan, men bara nästan, så att jag längtar tillbaka till Dalarna så man kan ligga nere på bryggan och hoppa i sjön när det blir för hett.

Sitter och pratar med Hanna nu, försöker få henne att komma ner hit. Hon är singel nu! Så himla kul! Ska dra med henne ut så kan vi spana på män utan dåligt samvete. Bästa!


Jag är tillbaka!

Jag är tillbaka! Både på bloggen och i stan.

Att vara i skogen tär på en, man vantrivs och man äter tills man blir tjock. Efter denna helg väger jag säkert 45 kg och det är riktigt tjockt! Fan alltså! Aja, bara att börja deffa fram magrutorna igen.

Imorgon HOPPAS jag att det blir utgång, är så sjukt taggad men det verkar jag ensam om, känner inte många permanenta Örebrobor, mest studenter som åker "hem" över sommaren, så bara att hålla tummarna att jag får med mig några och slipper sitta hemma.

Och fredag! På fredag får jag min lägenhet! LYCKLIG! Och att jag blir granne med Natalie, GRÄDDE PÅ MOSET!

Nu ska jag vika tvätt och para ihop strumpor!

 
Lillördag och tentafest

Hejhej!

Den här veckan har börjat mycket bra, välbehövligt efter förra veckan som var en ren skitvecka, fruktansvärd var den. Säger inte mer om det.

I alla fall. Imorse skrev jag tenta, tror det gick bra och det borde det ha gjort, har suttit isolerad och fastklämd mellan böckerna sen i söndags förmiddag.

Ikväll kommer Natalie hit, min fina, fina vän som kommer bli Sveriges bästa advokat i framtiden. Vi ska fira allt som går att fira. Att vi ses. Att jag skrivit tenta. Att vi ska gå ut tillsammans för första gången på evigheter. Nathalie är nog den roligaste person jag vet att gå ut med, helt galen är hon. Galen och asgul och världens gulligaste.

Imorgon åker jag upp till Dalarna och det ska också bli kul. Sen är det ju midsommar, inga spikade planer än, känns rätt mycket som en parhögtid och jag är singel men något ska det bli. Lutar åt grillning och rosé med några vänner.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig snygg. Eller nej, jag ska städa lite först! Har inte blivit prioriterat det på grund av studier de senaste dagarna. Post-tenta-städning brukar jag kalla det.

Puss!


Jag, Sixten och mamma. Jag saknar både Sixten och mamma rätt ofta när jag bor 30 mil ifrån dem. Visst är vi söta alla tre, även om Sixten försöker komma undan kameran? Han är verkligen ingen linslus, han gillar inte ens att se sig själv i spegeln. Raka motsatsen till mig alltså.

Tjohooo!

Det var kul igår! Så kul att jag tappade alla mina kort. Oh well, allt är spärrat och beställt så no worries.

Kom nyss hem från en löprunda och FYFAN VAD SKÖNT DET VAR!! Älskar att springa, sprang med ett leende på läpparna hela tiden. Folk måste trott att jag var psycho men nä, tycker bara om att träna.

Ner på stan nu, måste ta ut pengar på banken. Precis som på stenåldern. My God!


Onsdag

Mycket, mycket trevligt hos Madeleine igår. Sushin var asgod och vinet med, sen såg vi på En annan del av Köping och pratade om Sixten (herregud, hur ska vi bli när vi får barn?).

Idag har jag varit i Adolfsberg på hemligt uppdrag, sen ner på stan och handlat klänning, två par skor och vin. Ikväll ska jag och Erika nämligen ut! Sjukt kul men just nu SPÖREGNAR det. Får hoppas att det ger sig för jag har inget paraply.

Pusspuss!Tillbaka i Öre

Fan. Jag är så dålig på att uppdatera nowadays men jag SKA skärpa mig, jag ska verkligen det. Så att alla tre besökare jag har inte blir besvikna när de klickar in här.

Åkte till Mora förrförra veckan. Det var trevligt fast jag åt alldeles för mycket mat som vanligt när jag är där (och godis och glass och kakor och chips fast jag hatar chips). Underbart att umgås med Sixten och underbart att ligga ute på gräsmattan och bli pepparkaksbrun. Det var faktiskt sol varje dag jag var hemma och väldigt varmt. Så varmt att jag badade i älven. Jag har inte badat i Sverige på över tre år, kanske fyra.

Träffade även min finaste, bästa vän Hanna. Vi har inte setts sen nyårsafton (!) och det var helt fantastiskt kul att se henne igen. Vi satt ute och pratade och skrattade tills vi fick ont i magmusklerna, drack bubbel och rosé, åt jordgubbar och nötter. MYS!

I söndags åkte jag till Öret igen, varför säger jag inte, det får nyfikna undra. Hehe!

Anyway, nästa vecka har jag tenta, sen är det midsommar och den spenderas i Dalarna. Sen åker jag tillbaka och får min lägenhet! Tjohoo!

Nu ska jag gå över till syrran och äta sushi. Så jävla gott!

Puss!


Tentaplugg

600 sidor formler. Wohooo!


RSS 2.0