Nervös men väldigt glad och uppspelt

2011 har börjat bra. Hårda träningspass varvat med nyttig kost. Förutom igår då, men det var faktiskt helg. På helgen får man unna sig, det tycker jag faktiskt.

Igår registrerade jag mig på Civilekonomprogrammet. Är så jävla uppspelt! Ska bli så kul att flytta! Ska bli så kul att börja läsa något jag verkligen vill och har kämpat för! Och att bo granne med min syster! Nollningen kommer bli fantastiskt kul den med! Aah! Kan det inte bara bli onsdag så jag får åka?

(Ska dock erkänna att jag är lite nervös. Civilekonom. Smaka på ordet. Hur jävla smart och avancerad låter man inte om man pluggar till civilekonom? Det kommer nog vara svårt ibland. Men coolt är det fortfarande. Jag ska bli smart och avancerad. Oh yeah!)
2011 blir mitt år!

Hade en fantastiskt trevlig födelsedagsmiddag för mina närmsta vänner igår. Fick FINA presenter, åt god mat, drack gott vin, drack bubbel i massor och skrattade ännu mer. Tills vi kom till Wasa naturligtvis. Tråkigare ställe får man leta länge efter och jag insåg varför jag inte besökt stugan sen i september.

2010 har på många plan varit bra men inte riktigt så som jag vill ha det, därför känns det skönt med nytt år och jag har en känsla av att 2011 kommer bli helt underbart, det kommer bli mitt år!


(Mitt kritvita leende tackar vi Tällbergskliniken för)

 


RSS 2.0