Jag klarade tentan!

Marknadsföringstentan som jag var övertygad om att jag kuggat på, klarade jag. Jag fick G, man kunde få VG, så egentligen borde jag inte vara superglad men det är jag. Skönt att kunna släppa den!

Nästa torsdag är det ny tenta, redovisningstenta. Ligger sjukt mycket efter i planeringen så vi får se hur det går. Efteråt sätter jag mig på tåget upp till Dalarna för en liten påsksemester, en ny tjockishelg. Precis när man bantat ner sig efter förra förstörs allt igen. Tur att det är ett tag kvar till sommaren och att jag på riktigt tycker det är gott med tonfisk, fast det luktar kattmat.


Förutom att bli en tjockis nästa helg ska jag gosa med Sixten. Såklart!


Tjockishelg i Dalarna

Åkte hem till Mora i fredags. Ungefär tio timmars tågförsening men annars gick det bra.
Åt räkor när vi kom hem klockan 23 (!). Och vin. Sen godis (!) och chips (!).
Igår firade vi Madeleine. EftermiddagsÖL (!) i solen. Tårta (!). Tre-rätters i Fryksås. Irish Coffee (!). Chips (!). Glass (!). Idag, rostat VITT bröd till frukost (!). Tacos till middag. Ost och kex och vin med mamma sen ikväll.

Vilken jävla dekadens! Jag har ätit som en tjockis hela helgen, en väldigt överviktig tjockis. Jag har heller inte tränat, inte ens tagit en PW. Herregud!

Aja. Imorgon fortsätter vi som vanligt med svinnyttig mat och mycket träning. Man mår bäst och blir snyggast då.
Förutom matorgien har helgen i Dalarna verkligen varit till belåtenhet. Imorgon åker jag tillbaka. Fullspäckad vecka med väldigt mycket plugg.

Nu ska jag tona håret.

Jag har fått lägenhet!

Idag har jag varit lycklig hela dagen. (Eller nä, imorse när jag powerwalkade var jag olycklig, det blåste så mycket och det blir ingen glad av. Det enda som händer är att man får öroninflammation, det har vi ju sett.)

För det första: Jag har fått den lägenheten jag sökt! En tvåa! Med walk-in-closet! Den första juli flyttar jag dit, räkna med en riktigt rolig inflyttningsfest.

För det andra: Jag har fått min övningsbok till redovisningen som jag varit så stressad över (tenta om två veckor) och den är faktiskt kul, som korsord. Inte för att jag fattar så mycket och gör allt rätt än, men snart så!

För det tredje: Idag är det torsdag och det betyder att det är helg imorgon och då åker jag till Mora och får träffa Sixten! Och min familj då.


Men idiot!

Nu var det någon jävla tjockis som hade tagit mina bokade tvättmaskiner igen! Jag blir galen! Tog hursomhelst och slängde ut hennes/hans kläder och stoppade i mina. Människan får skylla sig själv som STJÄL min tvättid. Undra om det var samma som sist. Var det säkert. En lat, fet, finnig tönt med tredubbla hakor och stripigt hår. Säkert så såg människan ut.

Aja. Idag mår jag bättre än igår och det är ju bra. Fast jag börjar få ont i halsen. Jag tror jag måste köpa vitaminpiller av något slag så jag inte blir förkyld stup i kvarten. Inget jag har tid med.

Om tre dagar åker jag upp till Dalarna och jag längtar ihjäl mig! Får ju träffa min lilla vovve!


Sixten, när han var här och hälsade på. Han gillade min rosa lurvmatta men det var inget jag blev förvånad över. Han har alltid haft väldigt bra smak, den där hunden.

Bilder från i fredags

Slänger ut lite bilder (stulna från Madeleines blogg) från fredagens överraskningmiddag. Se så fint jag hade gjort!








Ingen bra dag

Haft en helvetesdag idag, så mycket mer finns inte att säga.
Ny dag, nya tag imorgon.
Nu ska jag se på Glamourama.

Finhelg!

Jag är mycket nöjd med helgen.

I fredags överraskade jag min storasyster med trerätters middag, champagne och blommor när hon kom hem från jobbet. Hon fyllde nämligen 25 igår! Hon blev glad och det förtjänar hon verkligen, finare människa är svårt att hitta, hon är så snäll och ställer alltid upp för en. GLAD att jag har just henne som syster och en mycket bra vän.

Igår kväll mötte jag upp Madeleine och Erik för "en öl" vilket naturligtvis inte blev "en öl" utan några fler. Och utgång och sådär på det såklart! Skitkul!

Idag har jag varit död. Alkoholen skyller jag inte på, jag skyller på antibiotikan jag äter mot öroninflammationen. Jag har alltid varit känslig mot antibiotika.

Ska kolla på Stockholm-Båstad nu. Är kär i Ola Rapace.

Tröstshoppa

I tisdags handlade jag ett ugglahalsband. Något var jag ju tvungen att trösta mig med efter öroninflammationsdiagnosen. Fint va? (Och ja, bilden är väldigt dålig men det är inte mitt fel, det är datorns)


Första april

Det är ingen idé att ni försöker lura mig idag.
Jag vet att det är första april.


RSS 2.0