I Mora

Åkte till Mora igår efter fyra timmars föreläsning (kursstart och ny lärare som låter som ett får när hon pratar. Det är jobbigt att lyssna på ett får i fyra timmar. Jag har räknat ut att vi kommer ha 27 timmars föreläsning med henne. Det kan bli plågsamt men jag ska stå ut för jag ska ha VG. Punkt).

Hade lyxen att slippa tågåkning. Fick åka bil med världens bästa Elli istället. 30 mil gick så jävla snabbt. Allt går så jävla snabbt när man har roligt.

Nu ska jag vara här i Mora ett par dagar. Köra bil, träffa vänner, hänga med familjen, äta mat. Sen åker jag tillbaka igen.

Tack!

I fredags hade jag förfest hemma hos mig och självklart tog jag tillfället i akt att utnyttja mina vänner. Elina räddade alla de blommor jag dödat, plockade bort blad, vattnade, friserade. Hon kopplade även in högtalarna till min laptop. Jessin fick byta glödlampa i hallen.

Eftersom jag inte hade köpt några nya glödlampor skruvade Jessin loss den i köket och satte i hallen. "Den i köket kan du faktiskt fixa själv, den är ju till och med i din höjd", sa han och flinade.

Kvällen fortsatte lika bra som den började och runt midnatt drog vi ut i Örebros nattliv. Hamnade på Strömpis, drack alldeles för många Cosmopolitans och dansade tills vi tappade bort varandra. Fantastisk kväll!

RSS 2.0