Förlåt anonym!

Jag råkade ta bort din kommentar idag, när jag skulle godkänna. Jag tryckte på "ta-bort" istället för "godkänn". Det var verkligen inte meningen, jag tycker du verkar sympatisk (trots din anonymitet, kanske glömde du bara skriva ditt namn?).

Svar till dig i alla fall: Jag har nu bestämt mig. Twighlight ska ses. Eftersom du hävdade att jag kommer bli kär. Jag har nämligen inte varit kär på länge, men jag gillar känslan. 

Klänningsmissbruk?

Jag ska åka till Borlänge och shoppa idag. Jag skulle behöva ett par nya glasögon, en mus till datorn och en kaffebryggare. Antagligen kommer jag inte komma hem med något av de här sakerna. Antagligen kommer jag komma hem med tre nya klänningarna och ett par heels. Jag har shoppat förr, jag känner mig själv.

(Och ett par nya glasögon, en mus till datorn och en kaffebryggare kan jag faktiskt önska mig i julklapp).Ny vecka

I helgen drack jag vin, umgicks med en killkompis (vars muskelstyrka får Magnus Samuelsson att framstå som svag) och åt pepparkakor.

Idag tvättar jag kläder, dricker kaffe och söker lägenhet. Jag hoppas att min annons på Blocket där jag tydligt understryker att jag både är skötsam och rökfri ska ge resultat. Det vore jobbigt att sova utomhus i januari.


Kors i taket!

Solen skiner! Det var inte igår, inte i förrgår eller dagen därförut heller.


I Grekland var det sol varje dag. Det utnyttjade jag genom att ligga som en padda på stranden.

En syrra hemma!

Eftersom båda mina syskon bor i Örebro ses vi inte så ofta. Det är både bra och dåligt. Bra för att vi inte hinner bli osams. Dåligt för att jag faktiskt tycker om dem. I helgen är Madeleine i Mora.


"Vi tar en fulbild", sa Madeleine och tryckte på ta-kort-knappen. Jag lyckades bäst (att kolla i kors med bara ena ögat är en dold talang jag har).


Kom hem!

Anton är i USA och jag saknar honom och jag vet att han saknar mig med (även om han enligt senaste Facebookuppdatering "saknar kebab"). Från början tyckte vi inte alls om varandra, snarare så att jag hatade honom och han hatade mig. Jag tyckte han var en stor tönt. Han tyckte jag använde för mycket läppglans. Men så började vi liksom prata med varandra och jag kom på att den där stora tönten nog inte var så pjåkig ändå. Dessutom hade vi ganska många gemensamma intressen. Att dricka vin till exempel.

(Och nej, kära läsare, inga romansspekulationer nu. Att bli ihop med Anton vore som att bli ihop med sin egen brorsa)


Godnatt

Ur med linserna, i med bettskenan!

Nu sover vi. Godnatt.

Twighlight

Jag måste vara den enda i världen som ännu inte har sett Twighlight. I dagarna (igår om man är hipp och känd) har andra filmen premiär och jag funderar lite runt det där. Är Twighlight något jag bör se?

(Jag har klarat mig alldeles utmärkt i livet utan att ha sett vare sig Sagan om ringen eller Star Wars ska tilläggas)

Saker som stör mig:

- Folk som säger "älsk" till sin respektive. Är det så jävla jobbigt att uttala ett helt ord (älskling i detta fall) borde man hålla käften helt och hållet.

- Folk som är överdrivet förtjusta i kroppskontakt på gruppass, som liksom står två millimeter ifrån en och svettas, TROTS att det finns hur många kvadratmeter som helst i träningslokalen som faktiskt är tomma.

- Folk som särskriver. Kandetdärmedstavningvarasåsvårtattfåinihuvudet?

Ibland stör jag mig på mig själv också. För att jag ens orkar störa mig.


Som hittat!

Det finns få saker som gör mig så rastlös som att vänta på att nagellacket ska torka. Nu kan det problemet vara löst för all framtid. Titta här vilken fantastisk uppfinning!


Onsdag

Förmiddagen har spenderats med en av mina bästa och snyggaste kompisar, Hanna. Vi har storslagna planer hon och jag. Vad det är håller vi dock för oss själva ett tag till.


Jag och Hanna, nyårsafton för en jävla massa år sen.

Väntar

Sitter och väntar på tre saker:

1. Att tvättmaskinen ska bli klar.
2. Att maten ska skjunka (ska ut och springa, inte skönt om man är mätt).
3. Att det ska sluta spöregna (löprundan blir liksom mycket behagligare då).

Jag är inte död

Sjukt dålig uppdatering här, jag vet, men från och med idag är det ändring på den fronten så, vad händer i mitt liv?

Jo, som sista inlägget antydde bar det av till Norge. Jag och Katarina, som kanske inte är världsberömda för att hålla oss till en och samma sysselsättning alltför länge, stod ut i exakt tre veckor. Att vara servitriser på ett norskt konferenshotell var inte vårt forum helt enkelt. Heller inte att bo på ett gammalt nedlagt och sunkigt pensionat där det festades dygnet runt och aldrig gick att få någon nattro (lyhördhet har fått en ny innebörd efter Norge).

Och varför ska man plågas här i livet? Göra något man inte trivs med? Nej, sådant slöseri finns inte tid (eller lust) till så vi tog vårt pick och pack och lämnade landet.

Sedan dess har jag resonerat och funderat vidare och i januari flyttar jag till Örebro. Universitetet it is. Jag ska börja plugga och det ska bli så kul! Var i Öret så sent som förra veckan och om staden har jag inte speciellt mycket att säga mer än att det blåser något så förjävligt. Om utelivet däremot, om det har jag mycket att säga och det får bara tummen upp av mig. Har alltid roligt när jag är ute i Örebro och det är alltid många fina karlar att kolla på. Det gillar vi!

Nu ska jag laga mat. So long!RSS 2.0